Η “πρώτη” της Αμβρακίας Κωστακιών (photos)

Αισιοδοξία, αλλά και αγωνία, για το νέο που έρχεται. Αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά της πρώτης προπόνησης που έκανε σήμερα στο Γήπεδο Κωστακιών, η τοπική ΑΜΒΡΑΚΙΑ, υπό την καθοδήγηση του πετυχημένου τεχνικού Δημήτρη Μπαλάφα.

Κατά τα τυπικά, η πρώτη μιας και ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Πετανίτης, ήθελε σ’ αυτή την πρώτη συνάντηση, να έχει και τις ευλογίες της εκκλησίας, κάνοντας τον καθιερωμένο αγιασμό, στο τέλος του οποίου, ο εφημέριος του χωριού ευχήθηκε καλή πορεία στην ομάδα.

Ο Δημήτρης Μπαλάφας, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, νέους και παλιούς, είπε πως το χαρακτηριστικό της ομάδας, θα είναι η συλλογικότητα, που για να είναι αποτελεσματική, απαιτεί και την σκληρή δουλειά, όπως άλλωστε έγινε και την περυσινή περίοδο, που η ομάδα έκανε το μεγάλο βήμα, για να αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική. Να σημειωθεί ότι ο τεχνικός της ΑΜΒΡΑΚΙΑΣ, φέτος πλαισιώνεται απ’ τον  τον βοηθό – γυμναστή Θανάση Ζαρζάνη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Σπύρο Πήλιο.

Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν την φιλοσοφία του προπονητή τους και έδειξαν αποφασισμένοι, με βάση αυτή να κινηθούν, δηλώνοντας, στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους, πως είναι αποφασισμένοι για σκληρή δουλειά και με δεδομένο πως απ’ την τεχνική ηγεσία, δεν θα αδικηθεί κανένας. Ο καθένας ανάλογα με την δουλειά που κάνει, θα έχει την θέση του, στην ενδεκάδα ή εκτός αυτής…

“Καλό ποδόσφαιρο, ως προϋπόθεση, για την παραμονή της ομάδας, στην Γ’ Εθνική”, ζήτησε ο πρόεδρος Δημήτρης Πετανίτης, ο οποίος είναι αποφασισμένος και κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο, να κάνει το κάτι παραπάνω, για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

 

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Αμβρακίας

 

 

 

πηγή: epithesi.gr