Ξεκίνησε τη προετοιμασία του ο Εθνικός Φιλιππιάδας

Με στόχο μια ακόμα καλύτερη πορεία από τη περσινή  ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας του Εθνικού στο δημοτικό στάδιο Φιλιππιάδας, υπό την καθοδήγηση του προπονητή κ. Γιώργου Γιάννου.

20160801_182315

Με αρκετά νέα πρόσωπα, αρκετές δικαιολογημένες απουσίες αλλά και σε αναμονή νέων μεταγραφών που θα συμπληρώσει το ρόστερ του φετινού Εθνικού πραγματοποιήθηκε η πρώτη των «κυανόλευκων».

Τις επόμενες μέρες αναμένονται αρκετοί παίκτες που θα περάσουν από τα μικροσκόπιο του προπονητή του Εθνικού και αν ικανοποιήσουν θα αποκτηθούν. Το «παρόν» στην πρώτη του Εθνικού Φιλιππιάδας έδωσαν και όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

20160801_181713

Το πρόγραμμα, βέβαια, ήταν χαλαρό, με τους παίκτες του Γιώργου Γιάννου να κάνουν κυρίως τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Από τις επόμενες μέρες, πάντως, όταν θα αρχίσει να συμπληρώνεται και  το ρόστερ  τα πράγματα θα… ζορίσουν, καθώς προβλέπονται πιο δυνατές  προπονήσεις και μέρα με την ημέρα  οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν.

20160801_182424

Παρών στην προπόνηση ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Θανάσης Λιόντος και μέλη του Δ.Σ. πράγμα που δείχνει ότι η διοίκηση στηρίζει τον προπονητή αλλά και φυσικά τους παίχτες.

Σε λίγες ημέρες θα διεξαχθούν και φιλικοί αγώνες ώστε βγουν τα πρώτα συμπεράσματα για την ομάδα.