Α.Βασιλάκης: «Ο ΠΣ Πρέβεζα θα διεκδικήσει την άνοδο στη Γ΄ εθνική»

Ο προπονητής του ΠΣ Πρέβεζα Αδάμ Βασιλάκης σε αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε μίλησε για την πορεία και το στόχο  της ομάδας του, το φετινό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας αλλά και για πολλά άλλα ενδιαφέροντα.

Sportime24: Ποια είναι η άποψη σου για την ομάδα μέχρι στιγμής;

Αδάμ Βασιλάκης: Έχω μια εμπειρία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα είναι μια οικογένεια και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Sportime24: Πώς βλέπετε το φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας;

Αδάμ Βασιλάκης: Πιστεύω ότι φέτος γίνεται ένα παρά πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Α΄ κατηγορία. Μέχρι τώρα και δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε βλέπουμε ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα αλλά και ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν στη Β΄ κατηγορία, και πιστεύω ότι στους αγώνες play-off και play-out θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια.

Sportime24: Ποια ομάδα πιστεύεις ότι θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα στην Α΄ κατηγορία;

Αδάμ Βασιλάκης: Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι η ομάδα μου θα τα καταφέρει στα play-off και θα πάει στους αγώνες μπαράζ και θα διεκδικήσει την άνοδο στη Γ΄ εθνική.

Sportime24: Τέλος, τι έχεις να πεις στον κόσμο του ΠΣ Πρέβεζα;

Αδάμ Βασιλάκης: Ευχαριστώ καταρχήν το φίλαθλο κοινό του ΠΣ Πρέβεζα που μου δίνει πίστωση χρόνου και στηρίζει το έργο μου και την προσπάθεια της ομάδας, και πιστεύω ότι στο τέλος θα τους δικαιώσω. Θέλουμε να έρθουν στο γήπεδο να μας στηρίξουν και να πιστέψουν στην ομάδα.