Η συνέντευξη τύπου από το Πύδνα Κίτρους-Τηλυκράτης Λευκάδας

Ανδρέας Παντζιαράς (προπονητής Τηλυκράτη): “Ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου στο οποίο και οι δυο ομάδες θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε παιδιά με λίγο χρόνο συμμετοχής ή προερχόμενα από τραυματισμούς. Εμείς αλλάξαμε 4-5 ποδοσφαιριστές, θέλαμε όμως μέσα από αυτή τη διαδικασία να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για την πρόκριση. Στο α’ μέρος το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο, με τις δυο ομάδες να έχουν στην ουσία από ένα σουτ. Στο β’ μέρος ο αντίπαλος ήταν ανώτερος χωρίς να δημιουργήσει τις μεγάλες ευκαιρίες. Είχε κατοχή μπάλας. Θα έλεγα ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια στον αντίπαλο. Εμείς έχουν πλέον στόχο μας το παιχνίδι της Κυριακής”.

Μιλώντας για τους παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής που αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Πύδνα και αν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα τους, ο Ανδρέας Παντζιαράς είπε: “Μας περιμένει την Κυριακή ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα και είναι ξεκούραστη εδώ και δεκαπέντε μέρες, ενώ εμείς σε σχέση με αυτούς θα έχουμε δυο επιπλέον παιχνίδια σε μια εβδομάδα. Στο μυαλό μας θα έπρεπε περισσότερο να έχουμε εκείνο το παιχνίδι, σίγουρα όμως σήμερα δεν ήλθαμε εδώ για βόλτα. Ήλθαμε να διεκδικήσουμε αυτό που θέλαμε”.

Γρηγόρης Τσαουσίδης (γυμναστής Πύδνας Κίτρους): “Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκριση. Θα συμφωνήσω με τον προπονητή του Τηλυκράτη ότι ήταν ένα μέτριο παιχνίδι. Είχαμε υπεροχή όσον αφορά στην κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με το γκολ του Ιορδανίδη. Ο Τηλυκράτης προσπάθησε να ανεβεί και να πάρει μέτρα στο γήπεδο και μας έδωσε παραπάνω χώρο. Εκμεταλλευτήκαμε άλλη μια ευκαιρία με τον Ιορδανίδη, κάναμε το 2-0 και εκεί τελείωσε το παιχίδι. Και οι δυο ομάδες ήθελαν την πρόκριση. Κι εμείς και ο Τηλυκράτης κάναμε κάποιο rotation. Είμαστε σχετικά ευχαριστημένοι από τα παιδιά που έπαιξαν. Δυστυχώς όμως όπως είπε και ο κ. Παντζιαράς, την Κυριακή υπάρχει παιχνίδι την Κυριακή στο οποίο πρέπει να συγκεντρωθούμε. Οι μέρες ξεκούρασης είναι λίγες. Ευελπιστούμε σε ένα ακόμα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Με το Κύπελλο θα ασχοληθούμε ξανά στις 21 Δεκεμβρίου, τώρα θα στραφούμε στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας της Λευκάδας γιατί έχει μια πάρα πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να πετύχουν τους στόχους της”.

Απαντώντας για το πρόβλημα στο σκοράρισμα το οποίο δείχνει να ξεπερνάει η Πύδνα, ο Τσαουσίδης είπε: “Η ομάδα άρχισε να ξεπερνάει το πρόβλημα, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις πρώτες αγωνιστικές η υπήρχε ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα με όλα τα ντέρμπι. Όταν τα ντέρμπι σε βρίσκουν στην αρχή της χρονιάς οι ομάδες δεν είναι έτοιμες ακόμη. Από τη στιγμή που αρχίσαμε να δουλεύουμε περισσότερο ως προς τα τελειώματα, βλέπουμε ότι η ομάδα αντεπεξέρχεται. Ήδη στα επόμενα τρία παιχνίδια έχουμε πετύχει οκτώ γκολ οπότε θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Όσο περνάει ο καιρός και τα παιδιά βλέπουν ότι τα θετικά αποτελέσματα έρχονται μέσα από καλές εμφανίσεις, τους βοηθάει ψυχολογικά, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι νεαροί σε ηλικία οπότε η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο. Ευελπιστώ σε καλύτερη συνέχεια γιατί δημιουργούμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Το ανησυχητικό θα ήταν αν δεν κάναμε ευκαιρίες. Από τη στιγμή που κάνουμε ευκαιρίες σίγουρο είναι ότι θα έλθουν και τα γκολ, θα ανεβεί η ψυχολογία και θα είμαστε πανέτοιμοι για κάθε παιχνίδι”.

Γιώργος Ορφανός (ποδοσφαιριστής Τηλυκράτη): “Ήλθαμε εδώ να διεκδικήσουμε τη νίκη και την πρόκριση. Θεωρώ ότι η Πύδνα ήταν καλύτερη σήμερα. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή, είχε την κατοχή, έκανε κάποιες ευκαιρίες με σουτ. Εμείς προσπαθήσαμε στο α’ μέρος, δε μας βγήκε το παιχνίδι κι έτσι ήλθε η ήττα. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πύδνας και καλή συνέχεια στο Κύπελλο”.

Για τη φετινή χρονιά του Τηλυκράτη: Η ομάδα θεωρώ ότι έχει μια καλή παρουσία ως τώρα στο πρωτάθλημα. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα. Με τον περυσινό κορμό που αποτελείται κυρίως από γηγενείς και κάποια παιδιά που μας βοηθάνε πάρα πολύ, στόχος μας δεν είναι μόνο η παραμονή αλλά και μια καλή πορεία που πιστεύω ότι θα την έχουμε.

Γιώργος Κυπαρίσσης (ποδοσφαιριστής Πύδνας Κίτρους): “Σήμερα δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε. Παρόλα αυτά πήραμε την πρόκριση, πιστεύω δίκαια. Συνεχίζουμε στο Κύπελλο, όμως τώρα κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής”.

πηγή:katerinisport.gr