Θέλει να εξαντλήσει τις ελπίδες παραμονής ο Πύρασος

Επιστροφή στο γήπεδο για τους παίκτες του Πυράσου, καθώς οι «κυανόλευκοι» βλέπουν μπροστά τους αποκλειστικά το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Τύρναβο στη Ν. Αγχίαλο, για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Για τον Πύρασο η αναμέτρηση με τον Τύρναβο είναι η τελευταία της χρονιάς, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τον Φωκικό, όπου η ομάδα του Στέλιου Αρσένου θα πάρει τους τρεις βαθμούς στα «χαρτιά».

Ο Πύρασος θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη απέναντι στον Τύρναβο για να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής, γνωρίζοντας ωστόσο, πως αυτό δεν εξαρτάται από τα δικά του αποτελέσματα. Κι αυτό, καθώς ο Εθνικός Φιλιππιάδας, ο οποίος βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μπροστά από τον Πύρασο θέλει μία νίκη στα δύο προσεχή παιχνίδια για να σφραγίσει την παραμονή του. Η ομάδα της Φιλιππιάδας την Κυριακή υποδέχεται τον αδιάφορο βαθμολογικά Πιερικό.

Για τον Πύρασο η ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με τον Οπούντιο στη Ν. Αγχίαλο ήταν καταστροφική, ωστόσο, όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες παραμονής οι παίκτες του Πυράσου θα τις εξαντλήσουν.

Εκτός από τον Εθνικό Φιλιππιάδας, για την παραμονή μάχονται τόσο ο Οικονόμος, όσο και οι Τύρναβος και Δωτιέας. Η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το τοπίο, όσον αφορά τη μάχη της παραμονής στην Γ’ Εθνική.

πηγή: goalpost