«Όμηρος» των χρεών ο Πυρσός

Τα παλιά χρέη κυνηγούν τον Πυρσό Γρεβενών, ο οποίος βλέπει τη Γ’ Εθνική να απομακρύνεται.

Ο κλοιός των χρεών στην εφορία σφίγγει ασφυκτικά, με τον πρόεδρο, Κώστα Ντοβατζίδη και τον προπονητή, Χρήστο Λάλλο, να μην μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση. Η συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα μοιάζει ως το πιθανότερο σενάριο, καθώς το «ανύπαρκτο» μπάτζετ, συμπληρώθηκε από το πρόστιμο, ύψους 3.000 ευρώ από την εφορία, για χρωστούμενα από το 2013. Την περίοδο εκείνη, οι «πράσινοι» αγωνίζονταν στη Δ’ Εθνική.

Τα συνολικά χρέη υπερβαίνουν τις 4.500 ευρώ και συνεχώς αυξάνονται. Η μόνη λύση είναι η άμεση ρύθμιση, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας εμφανίζονται απαισιόδοξοι. Η κατάσταση, τη συγκεκριμένη στιγμή, μοιάζει μη αναστρέψιμη.

Ο Κώστας Ντοβατζίδης δήλωσε: «Αν δεν είμαστε σίγουροι, ότι ξεκινάμε για να τελειώσουμε τη χρονιά, καλύτερα να παίξουμε στο τοπικό με τις ακαδημίες. Να τα ξεχρεώσουμε όλα, να μην χρωστάμε πουθενά και να παίξουμε στη Γ΄ με ένα χρόνο καθυστέρηση, αλλά… καθαροί. Τον ήρωα δεν τον κάνει κανείς, όλα έρχονται στο… κεφάλι μας. Υπάρχει κενό και χάος, διοικήσεις που δεν φαίνονται ανάμεσα σε εκείνες των Ντίμη Παπαϊωάννου και Δημήτρη Πατσιούρη, ένα γενικό μπάχαλο. Τα ψάχνουμε όλα και είμαστε στο 50-50 για την κατηγορία. Από παίκτες είμαστε αρκετά καλυμμένοι, αλλά μας λείπουν τα υπόλοιπα. Είναι δίκοπο μαχαίρι. Από τον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων (ΚΒΣ) Κοζάνης, τμήμα της Εφορίας, με βιβλία στατιστικής, μου είπανε να περιμένω ως τη Δευτέρα και ότι γίνονται προσπάθειες».