ΑΟ ΡΙΑ-ΠΣ Φιλιππιάδας: Έβαλαν δύσκολα οι πιτσιρικάδες

Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ο ΑΟ ΡΙΑ πέτυχε σπουδαία και δίκαιη νίκη στον Ωρωπο επί του ΠΣ Φιλιππιάδας με 3-1.

Ο ΠΣ Φιλιππιάδας εμφάνισε μία νεανική ομάδα, με εξαιρετικά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας που προσπάθησε να αντιμετωπίσει στα ίσια τους έμπειρους αντιπάλους.

Στο 8΄ ο Καράκης έκανε το 1-0 για τον ΑΟ ΡΙΑ, και στο 44΄ ο ΠΣ Φιλιππιάδα είχε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει το ματς όταν μετά από σέντρα του Ramaj ο Νάστος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπαλάφα.

Στο 62΄ ο Ζαρκαντώνης εκτέλεσε ένα φάουλ από μεγάλη απόσταση λάθος εκτίμηση της πορείας της μπάλας από τον Καραμέτση και 2-0 για τον ΑΟ ΡΙΑ.

Στο 72΄ σέντρα σουτ του Πάσχου Κ. στο οριζόντιο δοκάρι του Μπαλάφα, και στο 78΄μετά από  κάθετη πάσα του Λαοπόδη ο Ζαρκαντώνης εύκολα με πλασέ το 3-0.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 82΄ ο Κώστας Β. με πλασέ μετά από λάθος στην άμυνα του ΑΟ ΡΙΑ.

Διαιτητής: Φραγκούλης

Βοηθοί: Ντόμαρης-Παναγιωτόπουλος

ΑΟ ΡΙΑ: Μπαλάφας, Kacaj (63΄Λαοπόδης), Καστανάκης, Ορφανός, Χαντζάρας, Καράκης, Μυφταράι, Βούλγαρης (40΄ Τάσσης), Νίτσας (14΄λ.τρ.Βασιλόπουλος), Μιφτίου, Ζαρκαντώνης.

ΠΣ Φιλιππιάδα: Καραμέτσης, Ζανίκας, Κώστας Μ., Κώστας Β., Πάσχος Γ. (75΄ Μπαρτζώκας), Γεωργάνος, Πάσχος Κ., Σιόρεντας (50΄Λαχανάς), Νάστος (70΄ Παππάς), Ramaj, Ντάκουλας.