Σ. Παπαβασιλείου: Δουλειά και μόνο δουλειά…

Σε ρυθμούς Β’ Εθνικής η ΑΕ Καραϊσκάκης και με το νέο προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου, να είναι ιδιαίτερα σαφής προς τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνομιλεί τακτικά. Ζήτησε σκληρή δουλειά, γιατί οι απαιτήσεις της Β’ Εθνικής είναι πολύ υψηλές και όλοι για να έχουν θέση στην ομάδα, θα πρέπει να δουλέψουν και να αποδείξουν ότι αξίζουν να μείνουν στην ομάδα, μιας και θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες, το ξεκαθάρισμα του ρόστερ και το ποιοί απ’ τους παλιούς ποδοσφαιριστές, θα παραμείνουν.

Στα χαρακτηριστικά του νέου προπονητή, όπως τον παρατηρήσαμε στην σημερινή προπόνηση, είναι η απαίτηση για σκληρή πειθαρχία, μιας και με φόντο αυτή, δομείται ένα αξιόπιστο σύνολο.

Τα δυό παραπάνω χαρακτηριστικά, είναι αυτά που θα κρίνουν και τις τελικές εισηγήσεις που ο ίδιος θα κάνει προς την διοίκηση της ομάδας.

Να σημειωθεί πως στο τεχνικό τίμ παραμένει ως βοηθός προπονητής ο Ανέστης Ζώης, γυμναστής ο Δημήτρης Σφήκας, προπονητής τερματοφυλάκων ο Γ. Ρώσιος και φυσικοθεραπευτής ο Δημήτρης Κουτρούμπας.

Οι νεοαποκτηθέντες…

Τα τρία νέα αποκτήματα της ομάδας, πήραν μέρος στην σημερινή προπόνηση και όλοι τους έδειξαν ότι θα βοηθήσουν την ομάδα και να δημιουργήσουν τον μεγάλο ανταγωνισμό, για μια θέση στην ομάδα.

 

 

Ο κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Θεολόγος, ήρθε απ’ τον ΟΦΗ όπου αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Α’ Εθνική με τον Ατρόμητο και προηγούμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν τα Χανιά, ο Εθνικός Αστέρας και η Καλλιθέα.  Δείχνει ποδοσφαιριστής με πολλές δυνατότητες και κατά πάσα θα είναι ένας εκ των βασικών κεντρικών αμυντικών.

 

 

Ο αμυντικός Νίκος Τσοντάκης, με καταγωγή απ’ τα Χανιά, είναι 23 χρόνων και έχει αγωνιστεί στην Β’ Εθνική και πιό συγκεκριμένα στον Κισσαμικό και τον Πλατανιά, ενώ είχε μεταγραφεί στην Βέροια, η οποία όμως δεν έχει το δικαίωμα των μεταγραφών, για να έρθει στην Άρτα.

 

 

Και ο βραζιλιάνος της παρέας Ντανίλο Λόπεζ Σεζάριο. Παίχτης με ιδιαίτερα προσόντα, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Είναι 26 χρόνων, 1,86 ύψος και στην επίθεση που αγωνίζεται, αναμένεται να κάνει την διαφορά.

πηγή: epithesi,gr