Β. Σιαφάκας: Ο Τηλυκράτης είναι από τα φαβορί για το πρωτάθλημα

Με αρκετά προβλήματα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 1 Οκτωβρίου (16:00) η Δόξα Κρανούλας τον Τηλυκράτη Λευκάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο προπονητής της Κρανούλας Βασίλης Σιαφάκας δεν υπολογίζει τους τραυματίες Άγγελο Νάσιο, Δημήτρη Μπούτζα και Γιάννη Ιωάννου, τρεις σημαντικές απώλειες τις οποίες καλείται να καλύψει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ο προπονητής της Κρανούλας Βασίλης Σιαφάκας μιλώντας στην εκπομπή «Η Ώρα του ερασιτεχνικού» και στον Χρήστο Καλύβα αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Τηλυκράτη λέγοντας τα εξής:

«Αντιμετωπίσαμε τον Τηλυκράτη σε φιλικό παιχνίδι την περίοδο της προετοιμασίας και πιστεύω ότι είναι μια ομάδα με πολύ καλό ρόστερ, έχει κρατήσει αρκετούς παίκτες από την περσινή ομάδα και είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς ακόμη δεν ήμαστε 100% έτοιμοι, ωστόσο δεν θα είμαστε καθόλου εύκολος αντίπαλος και θα τα δώσουμε όλα για να ξεκινήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Κάνουμε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο των Ιωαννίνων να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια αυτών των παιδιών που στην πλειοψηφία τους είναι όλα Γιαννιωτόπουλα».