Τέλος από την Αμβρακία Κωστακιών ο Σιδηρόπουλος: Φεύγω σαν φίλος

Μετά από δυο χρόνια παρουσίας στην Αμβρακία Κωστακιών, ο έμπειρος επιθετικός Χρήστος Σιδηρόπουλος έμεινε σήμερα ελεύθερος και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο πρώην, πλέον, επιθετικός της Αμβρακίας, με δηλώσεις του στο sportime24.gr αφού τόνισε πως φεύγει σαν φίλος  από την ομάδα, ευχαρίστησε την διοίκηση του συλλόγου, τους φιλάθλους, τον γενικό αρχηγό της ομάδας, τους προπονητές, και τους συμπαίκτες του.

«Μετά από δύο όμορφα χρόνια στην Αμβρακία Κωστακιών, οι δρόμοι μου με την ομάδα χωρίζουν κάπου εδώ. Φεύγω σαν φίλος από την Αμβρακία Κωστακιών, και δεν θα ξεχάσω ποτέ το πέρασμα μου από την ομάδα. Φεύγοντας αφήνω πίσω μόνο φίλους αλλά παίρνω μαζί μου όμορφες αναμνήσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Αμβρακίας Κωστακιών, τον γενικό αρχηγό της ομάδας Βαγγέλη Μάκη που ήταν ο στυλοβάτης της ομάδας, και τους προπονητές μου, Δημήτρη Μπαλάφα, και Δημήτρη Νταλάκα.

Φυσικά, όλους τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους συνεργάστηκα τα δύο τελευταία χρόνια, και το μεγαλύτερο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, όμως, πηγαίνει στον κόσμο της ομάδας, που με έκανε να νιώσω δικό τους παιδί, και τους εύχομαι να ζήσουν μεγάλες επιτυχίες με την ομάδα της Αμβρακίας, γιατί τους αξίζουν τα καλύτερα. Φεύγω σαν φίλος από την Αμβρακία Κωστακιών και, ποιος ξέρει, ίσως κάποια στιγμή, οι δρόμοι μας ξανασυναντηθούν».