Υποστολή σημαίας στον Τηλυκράτη!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Στην επέτειο των 90 χρόνων του Τηλυκράτη η σημαία δεν κυματίζει πια στο Πλάτωνας Γρηγόρης. Δεν βρίσκεται πια εκεί που ήταν πάντα από την ημέρα που κατασκευάστηκε το γήπεδο.

Ο  Τηλυκράτης  βέβαια δεν έπαψε να υπάρχει, αντίθετα εκπροσωπεί με περηφάνια, το νησί μας στα γήπεδα της Ελλάδας. Το σύμβολο του Τηλυκράτη που από το 1927,κοσμεί τον αθλητισμό μετατράπηκε σε «ρύπο».

Η τελευταία πρόκληση από τον κύριο εντεταλμένο ήταν η υποστολή της σημαίας του Τηλυκράτη από το  «Πλάτωνας Γρηγόρης» !!!!!  Χωρίς καμία προειδοποίηση , χωρίς να υπάρχει καμία αίτια ,κατέβασε με απύθμενο θράσος σαν οπαδός αντίπαλης ομάδας  την  σημαία που κυματίζει εκεί από όταν φτιάχτηκε αυτό το γήπεδο, την σημαία που κράτησε σε δύσκολα χρόνια ενωμένους όλους τους Λευκαδίτες.

Σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο κύριος Πολίτης αποκαλεί έμμεσα τη σημαία του Τηλυκράτη «ΡΥΠΟ» !!!

Κύριε Πολίτη η σημαία μας είναι ιδέα, είναι αγάπη ,είναι η αθλητική ιστορία της Λευκάδας από το 1927 , δυστυχώς όμως για εσάς είναι «ρύπος» … Κατανοούμε ότι οι συμπάθειες , όπως παραδέχεστε και ο ίδιος  είναι αλλού , λίγο ψυχραιμία όμως ,αυτό δεν πρέπει να επηρεάζει τα καθήκοντα σας σαν υπεύθυνος αθλητισμού και να συμπεριφέρεστε σαν αντίπαλος οπαδός.

Κύριε Πολίτη, είναι φανερό σε όλους πλέον ότι μετά  και από αυτό αποδείξατε περίτρανα ότι όχι μόνο δεν είσαστε διπλά μας όπως έντεχνα διαφημίζατε αλλά είσαστε το ακριβώς αντίθετο, απέναντι μας.

Είναι προφανές ότι δεν συνομιλούμε πια με τους υπεύθυνους αυτής της ακατανόητης πράξης.

Ο δήμαρχος της πόλης μας ήταν ενήμερος για αυτή την ενέργεια;

Φιλοσοφία μας είναι να υπηρετούμε τον αθλητισμό και χαρά μας η σημαία μας να κυματίζει στο γήπεδο της πόλης μας δίπλα στις σημαίες όσο το δυνατό περισσότερων σωματείων των νησιών μας.

Ο Τηλυκράτης θα συνεχίσει να πράττει όπως 90 χρόνια τώρα, θα καλλιεργεί τον αθλητισμό, τον σεβασμό, και θα προσφέρει στη νεολαία. Αναμένουμε και από τους διώκτες των «ρύπων» να συνεχίσουν να πράττουν τα όμοια σε κάθε αθλητική εγκατάσταση του νησιού. Όχι, φυσικά,  ως δική μας επιλογή, αλλά ως απόδειξη ότι τηρούν το γράμμα του νόμου παντού.

Ο κόσμος του Τηλυκράτη αλλά και όλη η Λευκάδα απαιτεί η σημαία να ξανά κυματίσει στον ιστό της.

Από το ΔΣ»