Π. Καρίπογλου: «Να φτάσουμε τον ΠΣ Πρέβεζα όσο ψηλότερα μπορούμε»

Ένας από τους πιο εξελίξιμους για την ηλικία του και συνάμα ελπιδοφόρους παίκτες για το ποδόσφαιρο μας ο 18χρονος Παύλος Καρίπογλου από το καλοκαίρι ανήκει στον ΠΣ Πρέβεζα.

Στην συνέντευξη που μας παραχώρησε μας μίλησε για τις συνθήκες που συνάντησε, την μέχρι τώρα πορεία του στην ομάδα και παράλληλα μας αποκαλύπτει τα όνειρα και τους στόχους του.

Sportime24: Νέο ξεκίνημα φέτος για σένα στον ΠΣ Πρέβεζα. Μίλησέ μας για τη νέα σου ομάδα…

Παύλος Καρίπογλου: Ο ΠΣ Πρέβεζας είναι ένα ιστορικό σωματείο και κάθε ποδοσφαιριστής από μας ειδικά τους νέους στην ομάδα το θεωρούμε μεγάλη τιμή να φοράμε αυτή τη φανέλα. Η ιστορία είναι βαριά και εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να σηκώσουμε αυτό το βάρος. Είναι γεγονός πως δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά όπως βλέπετε κι εσείς, η ομάδα έχει βρει τα πατήματα της και σιγά σιγά πιστεύουμε ότι θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Κύριος στόχος για φέτος όπως και για κάθε χρονιά, είναι να φτάσουμε και πάλι τον ΠΣ Πρέβεζας όσο ψηλότερα μπορούμε.

Sportime24:  Είσαι από το καλοκαίρι στον ΠΣ Πρέβεζα, τι συνάντησες εκεί και εάν περίμενες να εξελιχθούν τόσο καλά τα πράγματα για εσένα προσωπικά σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα;

Παύλος Καρίπογλου: Ναι είμαι από το καλοκαίρι στον ΠΣ Πρέβεζας, αυτό που μπορώ να πω όμως είναι ότι στις πρώτες μέρες τα πράγματα ήταν κάπως… Κυρίως λόγω της η εικόνας που δείχναμε προς τα έξω. Σιγά σιγά όμως αυτό έφυγε και τα πράγματα εξελίσσονται θετικά και για μένα και για την ομάδα, που αυτό είναι το παν. Προσωπικά, πηγαίνοντας στον ΠΣ Πρέβεζας ήξερα ότι για να παίξω πρέπει να δουλέψω, όπως φυσικά γίνεται σε κάθε ομάδα. Χαίρομαι που κέρδισα την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και κέρδισα μια θέση στην εντεκάδα. Έχω κάνει σωστή επιλογή που βρίσκομαι σε αυτό το σωματείο και πιστεύω ότι η πορεία “μας” θα είναι θετική.

Sportime24:  Η σχέση σου με τον προπονητή ποια είναι και πόσο πιστεύεις σε έχει βοηθήσει σε αυτή την πρώτη σου χρονιά στον ΠΣ Πρέβεζα;

Παύλος Καρίπογλου: Η σχέση μου με τον προπονητή είναι πολύ καλή γιατί με γνωρίζει από μικρή ηλικία στις ακαδημίες του Άρη Πρέβεζας. Με έχει βοηθήσει πολύ φέτος και το γεγονός ότι μου δείχνει την εμπιστοσύνη του σε κάθε αγώνα μου δίνει θάρρος για να συνεχίσω κι εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να ανταποδώσω με κάθε τρόπο.

Sportime24:  Βλέποντας την πορεία της ομάδας φέτος, πιστεύεις πως δίκαια είναι εδώ, ή θα μπορούσε να είναι και ψηλότερα;

Παύλος Καρίπογλου: Όπως είπαμε η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά και ότι με λίγη προσοχή στα πρώτα ματς θα ήμασταν ψηλότερα. Μπορεί κάποιος να πει ότι είμαστε δίκαια σε αυτή τη θέση προς το παρόν μιας και χάσαμε κάποια βήματα στην αρχή. Το μόνο που μένει είναι πάμε ψηλότερα μιας και δείξαμε στους τελευταίους αγώνες πως μπορούμε.

Sportime24:  Πως θα χαρακτήριζες το φετινό πρωτάθλημα στην Α΄ ΕΠΣ Π-Λ;

Παύλος Καρίπογλου: Το φετινό πρωτάθλημα είναι λιγότερο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρσι. Είναι ξεκάθαρο, τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά. Όλες οι ομάδες δείχνουν πιο αδύναμες. Εκτός από τους πρωτοπόρους που όχι μόνο δεν αποδυναμώθηκαν, αλλά ενισχύθηκαν.

Sportime24:  Βλέποντας μέχρι στιγμής τις ομάδες που είναι ψηλά, θεωρείς πως υπάρχει το μεγάλο φαβορί;

Παύλος Καρίπογλου: Η βαθμολογία προς το παρόν δείχνει ότι υπάρχει φαβορί αλλά μέχρι το τέλος της σεζόν θα κριθούν πολλά περισσότερα, μιας και οι πρωτοπόροι θα έχουν να ξεπεράσουν δύσκολες έδρες που αναμένεται και να σκοντάψουν. Όποιος έχει το πιο καθαρό μυαλό και φυσικά την καλύτερη ομάδα θα φανεί στο τέλος.

Sportime24:  Πρώτη χρονιά για σένα στον ΠΣ Πρέβεζα. Αν θα σε ρωτούσα με τι θα είσαι ευχαριστημένος στο τέλος της χρονιάς και για εσένα, αλλά και για την ομάδα τι θα μου έλεγες;

Παύλος Καρίπογλου: Θα είμαι ευχαριστημένος όταν η ομάδα μου καλύψει όλη αυτή τη διαφορά από την κορυφή και πρωταγωνιστήσει ξανά. Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν φτάσουμε στο τέλος και γνωρίζω ότι έχω βοηθήσει ώστε να φτάσει και ο ΠΣ Πρέβεζας ξανά στην κορυφή. Τότε θα μπορούμε όλοι μας στην ομάδα να κοιτάξουμε τη χρονιά που πέρασε και να ευχαριστηθούμε με αυτή την πορεία.

Sportime24:  Θα ήθελες να ευχαριστήσεις κάποια άτομα που σε έχουν βοηθήσει στα πρώτα σου βήματα;

Παύλος Καρίπογλου: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τις συμβουλές τους και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη του, όπως και κάθε προπονητή στο παρελθόν που μου έδωσε έστω και ένα ελάχιστο παραπάνω ποδοσφαιρικής γνώσης. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΠΣ Πρέβεζας για όλα όσα έχει φροντίσει αυτή τη σεζόν, και περισσότερο για το ότι βρίσκεται πάντα δίπλα μας. Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή ανάρρωση στον συμπαίκτη μου Σο και καλή επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.