Στο 1-1 Θύελλα Σινώπης και Θρίαμβος Λούρου

Σε ένα ματς γεμάτο ένταση, Θύελλα Σινώπης και Θρίαμβος Λούρου έμειναν στην ισοπαλία 1-1 στο γήπεδο Ζαλόγγου. Η συνάντηση σημαδεύτηκε από τέσσερις αποβολές.

Ο Θρίαμβος Λούρου μπήκε πιο δυνατά στο ματς και θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα στο 15′ της αναμέτρησης όταν σε κόρνερ του Ναστούλη ο Δάρδας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Παναγιωτίδη. Στο 18ο λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Θρίαμβο όταν ο Κολιός με σουτ μετά από πάσα του Κοντογεώργου έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 19΄ η Θύελλα Σινώπης στην πρώτη της αξιόλογη ευκαιρία που δημιούργησε στον αγώνα ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με πλασέ του Σπυράκου.

Στο 25΄ ανατροπή του Δήμα μέσα στην περιοχή και ο κ. Παπαδόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ναστούλης ο οποίος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Παναγιωτίδη.

Στο 65΄ με δέκα παίκτες η Θύελλα Σινώπης όταν ο Παπαδόπουλος Σ. είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, και σαν να μην έφτανε αυτό δέκα λεπτά αργότερα ο Βασιλειάδης βλέπει την κόκκινη κάρτα του κ. Παπαδόπουλου για εξύβριση αντιπάλου.

Στο 78΄ μεγάλη ευκαιρία για την Θύελλα να «καθαρίσει» το ματς όταν ο Σπυράκος με σουτ  σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 79΄ με δέκα παίκτες και ο Θρίαμβος Λούρου όταν ο Κοντογεώργος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον κ. Παπαδόπουλο.

Στο 90΄ ο Χρήστος Δήμας με πλασέ διαμόρφωσε το 1-1, ενώ και ο Θρίαμβος Λούρου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες μετά από αποβολή του Ζάκκα στις καθυστερήσεις του αγώνα για εξύβριση αντιπάλου.

Σε ένα πολύ δύσκολο ματς  άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου που είχε βοηθούς την κ. Σφονδύλη και τον κ. Σίσκο.

Θύελλα Σινώπης (Κωστής): Παναγιωτίδης, Βασιλειάδης, Τολμίδης, Χατζηγεωργίου, Παπαδοπουλος Γ., Μιχαηλίδης, Ιορδανίδης Ν. (58΄Μπουζούκης), Σπυράκος, Παπαδόπουλος Σ., Ιορδανίδης Ι. (88΄Παπαζόγλου), Φουντόγλου (78΄Παπαδόπουλος Ν.).

Θρίαμβος Λούρου (Γκαρτζονίκας): Μήτσιος, Νάση (35΄Κατσαντώνης), Σάκκος (76΄ λ.τρ. Τσαΐμος), Δάρδας, Τζιάκος, Κοντογεώργος, Ναστούλης, Ντόντης, Κολιός, Δήμας, Ζάκκας.

Βησσαρίων Σάκκος