Γ΄ Εθνική: Επικεφαλής στον πίνακα των σκόρερ ο Τσατσαλίδης

Ο Γιώργος Τσατσαλίδης του Δωτιέα Αγιάς «πήρε κεφάλι» στον πίνακα των σκόρερ του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σημειώνοντας άλλα δύο τέρματα στο ματς με το Φωκικό επίδοση που είχε και στην 1η αγωνιστική απέναντι στον Οπούντιο Μαρτίνου.
Ο έμπειρος επιθετικός της Αγιάς δεν είναι ασυνήθιστος σε κορυφές πινάκων σκόρερ και ξεχώρισε από νωρίς με την ευστοχία που επέδειξε στα παιχνίδια που σημειώσαμε πιο πάνω. Πάντως ούτε ο Τσατσαλίδης ούτε ο συμπαίκτης του ο Τσιρογιάννης που σκόραρε κι εκείνος χθες για2ο παιχνίδι δεν έχουν καταφέρει να σημειώσουν σερί. Αυτοί μαζί με τον Γεωργίου του Πιερικού έχουν σκοράρει σε δύο διαφορετικά παιχνίδια (1η-3η), ενώ ο Στεφανίδης του Θεσπρωτού είναι ο μοναδικός που έχει σκοράρει μέχρι τώρα σερί (1η-2η) κάτι που δικαιολογεί και το επόμενο στατιστικό…
Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί 49 γκολ από 37 παίκτες και τρία είναι αυτογκόλ. Μάλιστα δύο από τους «αυτόχειρες», Ηλιάδης και Λαζαρίδης, προέρχονται από την ίδια ομάδα τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και «διευκόλυναν» αντίστοιχα Φαρκαδόνα και Πύδνα Κίτρους. Το άλλο σημείωσε ο Πολυχρονάκης του Αχέροντα απέναντι στον Πύρασο Ν. Αγχιάλου.
Η ομάδα μάλιστα από το Καναλάκι δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της επιτυχίας, είτε σε γκολ, είτε έστω σε βαθμούς αφού έχει ηττηθεί τρεις φορές με 0-1! Πέντε (5) γκολ από τα 49 έχουν προέρθει από χτύπημα πέναλτυ, ενώ την καλύτερη επίθεση έχει η Αγιά με +7 και τη χειρότερη άμυνα ο Φωκικός με -6.
Περισσότερους διαφορετικούς σκόρερ έχει η Νίκη Βόλου (5) η οποία μάλιστα είναι και η μοναδική που έχει κάνει το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα. Αήττητες πάντως παραμένουν τόσο οι δύο πρωτοπόροι της Βαθμολογίας Αγιά και Καραϊσκάκης, όπως και ο Εθνικός Φιλιππιάδας.
Ας δούμε τον αναλυτικό πίνακα με όλους τους σκόρερ:

Όνομα Γκ Ομάδα
Τσατσαλίδης 4 Δωτιέας Αγιάς
Μπουσινάκης 2 ΑΕ Καραϊσκάκης
Τσιρογιάννης 2 Δωτιέας Αγιάς
Στεφανίδης 2(1) Θεσπρωτός
Καντού 2(1) Οπούντιος Μαρτίνου
Γεωργίου 2(1) Πιερικός
Τσιουρέλης 2 Πύρασος
Βασίλιεβιτς 1 ΑΕ Καραϊσκάκης
Δερμιτζόγλου 1 Αιγινιακός
Γουέλκαμ 1 Αιγινιακός
Κατσιαμήτας 1 Αχιλλέας Νεοκ.
Ζαχαράκης 1 Αχιλλέας Νεοκ.
Νάκας 1 Αχιλλέας Νεοκ.
Ραμάι 1 Δωτιέας Αγιάς
Γήτας 1 Εθνικός Φιλιππιάδας
Λάππας 1 Εθνικός Φιλιππιάδας
Γεωργίου 1 Θεσπρωτός
Πέντσας 1 Θεσπρωτός
Κρεββατάς 1 Νίκη Βόλου
Νάκας 1 Νίκη Βόλου
Κανελόπουλος 1 Νίκη Βόλου
Ναουμίδης 1 Νίκη Βόλου
Μέτσε 1 Νίκη Βόλου
Βούζας 1 Οικονόμος Τσαριτσάνης
Καράμπελας 1 Πιερικός
Σεχολάρι 1 Πύδνα Κίτρους
Όττα 1 Πύδνα Κίτρους
Πετρουζέλης 1 Πύδνα Κίτρους
Κοτζαθανάσης 1 Πύρασος
Στεφανής 1(1) Πύρασος
Γκίκα 1 Ρήγας Φεραίος
Γουτούλης 1 Ρήγας Φεραίος
Λίταινας 1 Τύρναβος
Σβερκούλης 1 Τύρναβος
Νικούλης 1(1) Φαρκαδόνα
Καμβύσης 1 Φωκικός
Σελάνζι 1 Φωκικός

*Σε παρένθεση τα γκολ που προήρθαν από πέναλτυ.

πηγή: efthia.gr