Σκουφάς Κομποτίου-Δόξα Κρανούλας: Δηλώσεις Μαγκάκη-Σιαφάκα

Σιαφάκας: «Θετικό αποτέλεσμα και η ισοπαλία»

«Σήμερα και λόγω του γηπέδου που ήταν βαρύ έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, πολλές μονομαχίες, αρκετές κάρτες. Εμείς είχαμε κάποιες ευκαιρίες να κάνουμε ένα γκολ, αλλά κάτι κάναμε λάθος στην τελική προσπάθεια. Υπάρχουν διαμαρτυρίες για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή για δύο περιπτώσεις πέναλτι που για εμάς όπως το είδαμε είναι πεντακάθαρα πέναλτι, δεν δόθηκαν και εκεί που πιέζαμε και είχαμε ευκαιρίες μείναμε με δέκα παίκτες, μια δεύτερη κίτρινη κάρτα που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί και από τον παίκτη μας και από τον διαιτητή. Μετά από αυτό αλλάξαμε τα πλάνα μας, προσέξαμε πιο πολύ την άμυνα μας και καταφέραμε να πάρουμε τον ένα βαθμό, απέναντι σε μια ομάδα που τα έπαιζε όλα για όλα σήμερα, πολύ δυνατή, δουλεμένη ομάδα και έπρεπε να είμαστε καλοί για να πάρουμε κάτι. Το καταφέραμε ακόμη και με δέκα παίκτες και να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πάλεψαν μέχρι το τέλος. Σίγουρα στόχο είχαμε τη νίκη όπως άλλωστε και σε κάθε παιχνίδι μας και σήμερα εφόσον είδαμε ότι δεν μπορούμε η ισοπαλία, αν και έχουμε κάποια πικρία είναι θετικό αποτέλεσμα».

Για τις πολλές ευκαιρίες που χάνονται σε κάθε παιχνίδι και αν προβληματίζεται για αυτό: «Σίγουρα και στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε πολλές ευκαιρίες, όπως και σήμερα για εκτός έδρας παιχνίδι είχαμε αρκετές. Είναι ένα θέμα, αλλά πιστεύω ότι κάπου θα μας το δώσει δεν υπάρχει περίπτωση. Για εμένα αυτό που θέλω είναι να βγαίνουν φάσεις, εφόσον τις βγάζουμε τα γκολ θα έρθουν. Στον Θεσπρωτό  με δυο-τρεις ευκαιρίες βάλαμε γκολ. Δεν θέλω να αγχωθούμε, εμένα με ενδιαφέρει η προσπάθεια και η διάθεση των παικτών. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, βγαίνουν οι ευκαιρίες, πιστεύω ότι θα έρθει και το γκολ. Υπάρχει θέμα που δεν έχουμε το εύκολο γκολ, αλλά η γενική εικόνα της ομάδας με αφήνει ευχαριστημένο».

Μαγκάκης: «Θα προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε ότι μπορούμε καλύτερο»

«Εύχομαι στον προπονητή της Κρανούλας και στην ομάδα του καλή συνέχεια και να επιτύχουν τους στόχους τους.  Όσον αφορά εμάς, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μου για τη συνολική παρουσία που είχαν στο παιχνίδι, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που όσο μπορούσαν στήριξαν την ομάδα στο σημερινό παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου, έχω την αίσθηση ότι αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει σήμερα με βάση την εικόνα των δύο ομάδων και με βάση το πάθος και την ενέργεια που είχε ο κάθε παίκτης ατομική και την διάθεση σε όλο το παιχνίδι, ήταν η ομάδα μου. Ο συνάδελφος αν μιλάει για πρόβλημα στο γκολ εμείς τι να πούμε. Εμείς είμαστε μια ομάδα που λέγεται Σκουφάς Κομποτίου, είμαστε μια ομάδα που δεν τα παρατάμε, θα προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε ότι μπορούμε καλύτερο, θα προσπαθούμε να δουλεύουμε καθημερινά για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Έχω την εντύπωση με βάση τις εννέα αγωνιστικές που παίξαμε, δεν υπολειπόμαστε από καμία ομάδα, ούτε έχουμε τις μεγάλες διαφορές, αρκεί να σας πω ότι η Κρανούλα είναι με 12 βαθμούς και κατάφερε τρεις αγώνες να τους κερδίσει στις καθυστερήσεις, μπράβο της, αλλά αν δεν γινόταν αυτό θα μπορούσε να ήταν στην ίδια μοίρα με εμάς. Εγώ δεν θα σταθώ στη διαιτησία, είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει πέναλτι, έτυχε να είμαι από την πλευρά που έγινε και αν υπήρχε θα το έλεγα και αν ήταν ένα από τα δύο πέναλτι η φάση η δικιά μας ή η φάση η δικιά τους, περισσότερο πέναλτι θα έλεγα είναι η δική μας φάση με το Σταμούλη. Εγώ δεν κάθομαι να ασχοληθώ με τον διαιτητή, ούτε με τους αντιπάλους, εγώ θέλω να ασχολούμαι με την ομάδα μου. Είμαι ευχαριστημένος, δείξαμε διάθεση, ενέργεια και είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούν να έρθουν καλύτερες μέρες. Είμαστε εδώ, παρόντες, δεν είμαστε κομπάρσοι της κατηγορίας και κάθε παιχνίδι θα φτύνουμε αίμα και θα φτύνει αίμα και ο αντίπαλος για να πάρει κάτι από εμάς».

Σε ερώτηση του PASsports.gr ότι εμείς είδαμε διαφορετικό παιχνίδι με την Κρανούλα να είναι η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες και την υπεροχή στον αγώνα απάντησε τα εξής: «Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την πρεμούρα όλων σαν και ειδικά των δημοσιογράφων να βγάζετε μια εικόνα που θέλετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ και μιλάω για την ομάδα μου, μιλάω για αυτό που είδα στο γήπεδο, αν εσείς θεωρείται ότι εγώ είναι σε άλλο γήπεδο σας ευχαριστώ πολύ για την προσβολή. Εγώ είδα 11 παλικάρια του Κομποτίου που απέναντι σε μια ομάδα που είχε 7 βαθμούς διαφορά από εμάς να τσακίζουν κόκκαλα, μια ομάδα που τις έλειπε μόνο το γκολ. Το αν βγήκε στην κόντρα η Κρανούλα μια-δυο φορές και φωνάζει για ένα πέναλτι το οποίο για εμένα είναι για γέλια. Αν μιλήσουμε για διαιτησία, εγώ έχω παράπονα από την διαιτησία. Με βγάζει από τον αγωνιστικό χώρο, εμένα τον προπονητή χωρίς λόγο, γίνονται τρία φάουλ στο χώρο του κέντρου και δεν γυρνάει τη φάση πίσω, ο Τσουλιάης κάνει χειρονομία στον βοηθό και δεν σηκώνει τη σημαία να το πει στο διαιτητή. Εγώ είναι προπονητής του Κομποτίου έτσι τα βλέπω, εσείς δεν ξέρω το ιδέα έχετε για την ομάδα σας, εγώ βλέπω ότι η ομάδα η δική μου δεν υπολείπεται σε τίποτα από την ομάδα τη δικιά σας. Θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος, είτε το θέλετε εσείς, είτε κάποιοι άλλοι, θα γίνει μάχη σκληρή για το ποιος θα μείνει στην κατηγορία και θα έχουμε εκπλήξεις. Εγώ είδα σήμερα μια ομάδα με παλικάρια».

πηγή: passports.gr