Στο 0-0 έμειναν ο Σκουφάς Κομποτίου με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στην Άρτα (φωτο)

Ο Σκουφάς Κομποτίου και ο Εθνικός Φιλιππιάδας έμειναν στο 0-0, και απ’ ό, τι φαίνεται θα ξεχάσουν γρήγορα την κακή από πλευράς ποιότητας αναμέτρηση.

Μέτριο έως κακό ποιοτικά το παιχνίδι στην Άρτα όπου συναντήθηκαν ο Σκουφάς Κομποτίου και ο Εθνικός Φιλιππιάδας, με το τελικό 0-0 να αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο ομάδων, που είχαν λίγες ευκαιρίες αλλά καθόλου ευστοχία στην τελική τους προσπάθεια.

Η πρώτη αξιόλογη φάση στην αναμέτρηση σημειώθηκε στο 16’ όταν ο Βαρέλης απόκρουσε πολύ δύσκολα την κεφαλιά του Βερλέκη.

Στο 22΄ φάουλ του Νταλάκα απόκρουσε ο Βαρέλης, και στο 31΄ φαουλ του Μανιώτη μπλόκαρε ο Παπαχρήστου.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό όταν μετά από κόντρα στο 42’, ο Μάγγος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά ο Πέτσας κατάφερε να διώξει σωτήρια πάνω στη γραμμή.

Στο 55΄ σουτ του Βερλέκη η μπάλα ψηλά άουτ. Στο 70΄ πάσα του Μανιώτη στον Δημουλά σουτ του τελευταίο η μπάλα εκατοστά άουτ.

Στο 78΄ τελευταία καλή φάση στον αγώνα με το σουτ του Δήμου να μπλοκάρει εύκολα ο Βαρέλης.

Διαιτητής: Διώτης (Ευρυτανίας)

Βοηθοί: Κούρλος-Μπύρος (Ευρυτανίας)

Σκουφάς Κομποτίου (Ηλίας Μαγκάκης): Παπαχρήστος, Καλπακούλας, Παπαγιάννης, Σχισμένος, Πέτσας, Βερλέκης, Παππάς (74΄Δήμος), Μαγκάκης, Σταμούλης (70΄Ασπροποταμίτης), Νταλάκας (61΄Παρράς), Μπαλάφας.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Νίκος Λάππας): Βαρέλης, Μαλλάτος, Χρήστου, Δημουλάς, Παπαρούνης, Λέντζος (52΄λ.τρ.Αντωνιάδης), Καραγκούνης (57΄Παπακίτσος), Ντανάι, Λάππας (86΄Ντούσκας), Μανιώτης, Μάγγος (75΄Τσιάπη).

Βησσαρίων Σάκκος