Ρήξη χιαστού υπέστη ο Σίμος Σπανός!

Άτυχος στάθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟ Παλαίρου Σίμος Σπανός, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Τηλυκράτη Λευκάδας και από την μαγνητική τομογραφία που υπεβλήθη, φάνηκε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Πολύ σοβαρή είναι η ζημιά του Σίμου Σπανού όπως φάνηκε μετά την μαγνητική που υπεβλήθη. Ο νεαρός αμυντικός του ΑΟ Παλαίρου που αποκτήθηκε από τον Πανλευκάδιο, τραυματίστηκε στο φιλικό παιχνίδι με τον Τηλυκράτη Λευκάδας όταν του γύρισε το γόνατο και πήγε αμέσως για μαγνητική όπου φάνηκε το μέγεθος του προβλήματος.

Σε λίγες μέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, καθώς έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός δράσης  μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ανακοίνωση με την οποία εύχεται στον άτυχο ποδοσφαιριστή της ομάδας Σίμο Σπανό, ταχεία ανάρρωση, εξέδωσε το ΔΣ του ΑΟ Παλαίρου.

Αναλυτικά:

«Το ΔΣ του ΑΟ Παλαίρου, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές εύχονται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Σίμο Σπανό  που τραυματίστηκε στο φιλικό παιχνίδι με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατόν αυτή την περιπέτεια και να επιστρέψει σιδερένιος και υγιής στους αγωνιστικούς χώρους».