Και νέο μεταγραφικό «μπαμ» με Στέφανο Κώστα ο Θρίαμβος Λούρου

Ο Θρίαμβος Λούρου απέκτησε τον 28χρονο αμυντικό μέσο συνεχίζοντας να βάζει ποιότητα στο ρόστερ του.

Άλλη μια κίνηση που δείχνει την δυναμική που θα έχει η ομάδα του Θρίαμβου Λούρου ολοκλήρωσε σήμερα η διοίκηση του συλλόγου συνεχίζοντας να βάζει ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας που δημιουργείται με στόχο να πρωταγωνιστήσει!

Οι διοικούντες τον Θρίαμβο Λούρου επιθυμούν να δημιουργήσουν μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας  και το δείχνουν έμπρακτα με τις μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Θρίαμβος Λούρου προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμη σπουδαίου ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα παίκτης του Θρίαμβου είναι και επίσημα ο Στέφανος Κώστας ο οποίος σήμερα στον Λούρο παρουσία του προέδρου της ομάδας κ. Θοδωρή Κατσαούνου υπέγραψε και είναι η 4η μεταγραφή μετά τους Μπρούβα, Ιορδανίδη και Γόγολο, ενώ έχουν κλείσει συμφωνίες και με άλλους που θα ανακοινωθούν άμεσα.

Όσον αφορά τον Στέφανο Κώστα πρόκειται για αμυντικό μέσο, 28 χρονών (γεννήθηκε στις 27.11.1989) και πρόκειται για μια εξαιρετική μεταγραφή και διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία αφού έχει αγωνιστεί σε Γ΄ και Δ΄ Εθνική.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο 27χρονος Στέφανος Κώστας ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη Πρέβεζας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Γ΄ και Δ΄ Εθνική με τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Από τον ΠΑΣ Πρέβεζα μεταγράφηκε στον Μεσοποτάμο με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ΑΕ Πρέβεζας και Ερμή Καναλίου, και στη συνέχεια στον ΠΑΣ Αχέρων με την οποίο κατέκτησε δυο πρωταθλήματα, ένα super cup και φυσικά την άνοδο της ομάδας του Καναλακίου στη Γ΄ Εθνική. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Δόξα Γαρδικίου με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α΄ ΕΠΣ Θεσπρωτίας, και  πέρυσι στον Αυγερινό Μαραντοχωρίου.

Βησσαρίων Σάκκος