Και νέο μεταγραφικό «μπαμ» με Στέφανο Κώστα ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου

Ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου απέκτησε τον 27χρονο αμυντικό μέσο συνεχίζοντας να βάζει ποιότητα στο ρόστερ του.

Άλλη μια κίνηση που δείχνει την δυναμική που θα έχει η ομάδα του Αυγερινού Μαραντοχωρίου ολοκλήρωσε σήμερα η διοίκηση του συλλόγου συνεχίζοντας να βάζει ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας που δημιουργείται με στόχο να πρωταγωνιστήσει!

Οι διοικούντες τον Αυγερινό Μαραντοχωρίου επιθυμούν να δημιουργήσουν μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας  και το δείχνουν έμπρακτα με τις μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμη σπουδαίου ποδοσφαιριστή.

13882536_1051195984977228_5027131775478283357_n

Συγκεκριμένα παίκτης του Αυγερινού Μαραντοχωρίου είναι και επίσημα ο Στέφανος Κώστας ο οποίος σήμερα στην Πρέβεζα και παρουσία του προέδρου της ομάδας κ. Φίλιππα Σκληρού (φωτο) υπέγραψε και είναι η 6η μεταγραφή μετά τους Χαϊδάκη, Γεωργίου, Ζάτσε, Λιότσο και Βουλγαρίδη, ενώ έχουν κλείσει συμφωνίες και με άλλους που θα ανακοινωθούν άμεσα.

Όσον αφορά τον Στέφανο Κώστα πρόκειται για αμυντικό μέσο, 27 χρονών (γεννήθηκε στις 27.11.1989) και πρόκειται για μια εξαιρετική μεταγραφή και διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία αφού έχει αγωνιστεί σε Γ΄ και Δ΄ Εθνική.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο 27χρονος Στέφανος Κώστας ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη Πρέβεζας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Γ΄ και Δ΄ Εθνική με τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Από τον ΠΑΣ Πρέβεζα μεταγράφηκε στον Μεσοποτάμο με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ΑΕ Πρέβεζας και Ερμή Καναλίου, και στη συνέχεια στον ΠΑΣ Αχέρων με την οποίο κατέκτησε δυο πρωταθλήματα, ένα super cup και φυσικά την άνοδο της ομάδας του Καναλακίου στη Γ΄ Εθνική.

Πέρυσι ο Στέφανος Κώστας αγωνίστηκε στη Δόξα Γαρδικίου όπου με την φανέλα της κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Θεσπρωτίας και διεκδίκησε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική μέσα από τους αγώνες μπαράζ.