Στο “Χ” Απόλλωνας ΝΛ και Κατούνα

Στο Χ έμειναν Απόλλωνας ΝΛ και ΠΕΑΣ Κατούνας, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγίου Πέτρου στη νότια Λευκάδα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από το πρώτο μέρος και προσπάθησαν να κρατήσουν αυτό το υπέρ τους γκολ από εκείνο το σημείο και πέρα, κάτι που όμως δεν έγινε, μιας και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 60′, χάνοντας στο τέλος σημαντική ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Βλασσόπουλος, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας στην περιοχή της Κατούνας, έκανε το κοντρόλ και με άπιαστο σουτ την έστειλε στο “Γ” της εστίας του Καρφάκη. Από κει και πέρα, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ελαφριά ανωτερότητα, όσον αφορά την κατοχή και το χώρο του γηπέδου. Ένα σουτ του Καλογερή για την Κατούνα στο πρώτο μέρος σταμάτησε στα δοκάρια της εστίας του Απόλλωνα, που ήταν και η πιο σημαντική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, η Κατούνα ισοφάρισε με σουτ του Κρητικού και έψαξε το γκολ μέχρι το τέλος, χάνοντας μοναδική ευκαιρία με τον Βλάχο στην εκπνοή, όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής: Γκούμας   Βοηθοί: Παπαδόπουλος-Σίσκος

Απόλλωνας ΝΛ
Φατούρος, Προκόπης, Βακουφτσής, Ρομποτής, Αντύπας, Βακουφτσής, Φατούρος, Μπελεγρίνος, Βαθης , Καββαδίας, Χότζα.

ΠΕΑΣ Κατούνας (Μπάλτσας Φ.)
Καρφακης, Φωτεινος Π(60′ Βλάχος), Λογοθέτης, Σερβος, Λογοθετης Β, Καλογερης, Μπαλτσας, Τσελαι, Φωτεινος Κ(70′ Θερμός),  Φετσης, Κρητικος