Θανάσης Τρομπούκης: «Καθ’ όλα νόμιμη η Αμβρακία Κωστακιών»

Δημοσιεύματα ήθελαν την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας να εξετάζει, αν υπάρχει κάποιο μεμπτό σημείο, προκειμένου να προχωρήσει σε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την Αμβρακία Κωστακιών, ο οποίος διεξήχθη την περασμένη Κυριακή και έληξε ισόπαλος 1-1.

Η εφημερίδα «Θεσσαλία» επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Άρτας, κ. Θανάση Τρουμπούκη και σε ερώτηση αν η Αμβρακία Κωστακιών διαθέτει τμήματα υποδομής (σ.σ. απαιτείται έστω και ένα, σύμφωνα με τον ΚΑΠ της ΕΠΟ) που αγωνίζονται στην οικεία Ένωση, απάντησε τα εξής: «Η Αμβρακία Κωστακιών έχει δηλώσει συμμετοχή από τις 17 Οκτωβρίου, προκειμένου να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα προπαίδων της ΕΠΣ Άρτας. Έχει καταθέσει όλα τα σχετικά δικαιολογητικά, καθώς και το παράβολο συμμετοχής. Το πρωτάθλημα καθυστέρησε να αρχίσει, λόγω της διεξαγωγής των άλλων πρωταθλημάτων υποδομής, καθώς και λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών. Την Τετάρτη 8/2 πρόκειται να διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος, με την Αμβρακία Κωστακιών να μετέχει σ’ αυτήν. Το πρωτάθλημα έχει οριστεί να αρχίσει το Σάββατο 18/2.

Αυτό που έχω να δηλώσω, ως πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας, είναι ότι η Αμβρακία Κωστακιών είναι καθ’ όλα νόμιμη, έχοντας δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα προπαίδων της Ένωσής μας».

πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”