Το «ευχαριστώ» του Τάκη Κασκάνη

Το δικό του «ευχαριστώ» στην Φορτούνα Βαλανιδοράχης για την άριστη  συνεργασία που είχε εδώ και έναν χρόνο, θέλησε να πει ο προπονητής της ομάδας Τάκης Κασκάνης.

Αναλυτικά:

Mε  τη  λήξη της αγωνιστικής  ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017, θάθελα να ευχαριστήσω  το Δ.Σ. της Α.Ε. Φορτούνα Βαλανιδορράχης  για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου ως προπονητής της νεοφώτιστης στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Π-Λ, για την άριστη  συνεργασία  και την αμέριστη  συμπαράσταση διευκολύνοντας όσο μπορούσαν  το προπονητικό μου έργο.

Τους  ποδοσφαιριστές  για την  φιλότιμη και γεμάτη από ανάμεικτα συναισθήματα προσπάθειά τους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την χρονιά πετυχαίνοντας  μαζί  με την διοίκηση και τον κόσμο τους, αν και νεοφώτιστοι – άπειροι,τον στόχο της παραμονής στην A΄ ερασιτεχνική κατηγορία.

Το φίλαθλο κοινό της ομάδας για την καθολική συμπαράσταση στις δράσεις της ομάδα τους.

Διαβλέποντας  ότι υπάρχει η όρεξη , η διάθεση αλλά και η απαιτούμενη πλέον γνώση για μια καλύτερη  οργανωμένη  νέα  ποδοσφαιρική χρονιά, τους  εύχομαι ολόψυχα, να είναι  υγιείς,   και πάντα γεμάτη με ποδοσφαιρικές επιτυχίες,  πετυχαίνοντας τους στόχους τους.

 

Ο  Προπονητής & Kaθ. Φυσικής Αγωγής

                  Δημήτρης  Κασκάνης