Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Πρέβεζα (10/2) ο τελικός κυπέλλου Εθνικός Φιλιππιάδας-Τηλυκράτης Λευκάδας

0

Αλλαγή στον αρχικό σχεδιασμό της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας για το κύπελλο ερασιτεχνών έφερε η  απόφαση  της ΕΠΟ που αναφέρει πως  όλες οι Ενώσεις μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχουν δηλώσει στην Ομοσπονδία την κυπελλούχο ομάδα.

Τελικά αποφασίστηκε από την ΕΠΣ Π-Λ  όπως ο τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μεταξύ Εθνικού Φιλιππιάδας και Τηλυκράτη Λευκάδας, να διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 14:45 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα».

Στις 9 Μαρτίου με  τα  νέα δεδομένα  της ΕΠΟ θα  αρχίσει το κύπελλο  ερασιτεχνών  Ελλάδος και φέτος η συμμετοχή των κυπελλούχων των ΕΠΣ είναι υποχρεωτική και  για τον κυπελλούχο ερασιτεχνών Ελλάδος  έχει και μπόνους!

Το μπόνους που θα δοθεί στον κυπελλούχο Ελλάδας ερασιτεχνών είναι  άνοδος εφ όσον η  ομάδα  θα προέρχεται από τα τοπικά Πρωταθλήματα των Ενώσεων (οποιαδήποτε κατηγορία). Αν η  ομάδα που κατακτήσει  το κύπελλο  ερασιτεχνών Ελλάδας αγωνίζεται σε πρωτάθλημα ΕΠΣ θα ανεβαίνει στη Γ΄ Εθνική.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στη Β΄ φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας  θα πρέπει να γίνουν μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου ενώ η κλήρωση θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου.

Η πρώτη αγωνιστική θα γίνει στις 9 Μαρτίου ενώ ο τελικός του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας θα γίνει στις 7 Μαΐου 2016.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Π-Λ:

ΘΕΜΑ: «Τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας περιόδου 2015-16»

Κύριε Πρόεδρε

Σας ενημερώνουμε ότι ο Τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας περιόδου 2015-16 μεταξύ των ομάδων «Α.Π.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ – Α.Ο.Ν. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014» θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 14:45 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ‘ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ’.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ