Μ. Κοκόλης: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Πανλευκάδιο και τον Απόλλωνα Πάργας ο αρχηγός της ομάδας Μπάμπης Κοκόλης μίλησε αποκλειστικά στο sportime24.gr

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάμπη Κοκόλη: 

-για τον στόχο του Πανλευκάδιου: Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Το είχαμε βάλει απ την αρχή της χρονιάς και δεν κρυφτήκαμε ποτέ.

-για το αν υπάρχει φαβορί: Φαβορί δεν υπάρχουν σε τέτοια ματς, ειδικά του κυπέλλου, και πόσο μάλλον σε έναν τελικό. Απλά εμείς είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς από όλες τις πλευρές.

-για την σημασία να μην δεχτεί γκολ ο Πανλευκάδιος από τον Απόλλωνα Πάργας: Έχει μεγάλη σημασία να μη δεχτούμε γκολ, γιατί συνήθως το ματς κρίνεται εκεί στο ένα γκολ σε τελικούς, και στις λεπτομέρειες κι αυτή είναι μια έχουμε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα φτάνει να το αποδείξουμε και στο τελικό.

-για τον Απόλλωνα Πάργας: Ο Απόλλων Πάργας είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα, πιο βαριά από τη δική μας, αλλά κι εμείς θέλουμε να γράψουμε τη δική μας.  Τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Οποίος θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα και το θέλει πιο πολύ θα το πάρει. Εμείς από την άλλη έχουμε μεγάλη εμπειρία με τα παιδιά που ήρθαν και μεγάλο βάθος πάγκου που ίσως παίξει το πιο μεγάλο ρόλο.

-Ένα μήνυμα στους φιλάθλους: Ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό ματς, να το ευχαριστηθούν όλοι, και οι φίλαθλοι από τη μεριά τους να συναινέσουν σε αυτό κόσμια χωρίς ακρότητες και φανατισμό.