Παρελθόν ο Κονιδάρης από τον ΑΟ Αγίου Πέτρου-Νέος προπονητής ο Ζακυνθινός

Παρελθόν αποτελεί από πάγκο του ΑΟ Αγίου Πέτρου ο Τάκης Κονιδάρης, με τους ανθρώπους της ομάδας να ανακοινώνουν άμεσα τον αντικαταστάτη του που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Ζακυνθινό.

Οι ανακοινώσεις του ΔΣ του ΑΟ Αγίου Πέτρου:

Υποβολή Παραίτησης  Προπονητή – Αντικατάστασή  του

Σχετικά:  (α)  Παραίτηση  Προπονητή κου Δημ. Κονιδάρη

(β)  Απόφαση Δ.Σ. 8/11-3-2017

1.Σύμφωνα με ανωτέρω (α) σχετικό το Δ.Σ. του Α.Ο Αγ. Πέτρου που συνεδρίασε την 11 Μαρτίου 2017  αποδέχτηκε την παραίτηση του προπονητή του κου Δημητρίου Κονιδάρη που υπέβαλε για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Ο κος Κονιδάρης θα εξακολουθεί να είναι μέλος της οικογένειας του Σωματείου μας στο βαθμό που οι εξωγηπεδικές του δραστηριότητες το επιτρέπουν.

2.Επίσης σύμφωνα με τα (α) και (β) σχετικά καθήκοντα  Προπονητή αναλαμβάνει ο Δημήτριος Ζακυνθινός μη απαλλασσομένου των λοιπών καθηκόντων του .

Αντικατάσταση Προπονητή

1.Το Δ.Σ του Α.Ο. ΑΓ. Πέτρου  ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τον μέχρι πρότινος Προπονητή  του, κο Δημήτριο Κονιδάρη (ΜΙΜΙΚΟ).  Ο Τάκης είναι ένας αξιόλογος και αξιοπρεπής άνθρωπος, με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά  που  διακρίνουν έναν άξιο  συμπαραστάτη και  ικανό συνεργάτη.  Είναι ο  ακούραστος  προπονητής που το Σωματείο μας του οφείλει τα μέγιστα.  Στις μέρες του η Ομάδα, μόνο διακρίσεις και επιτυχίες  είχε. Είναι ο προπονητής που λόγω της αμεσότητας που είχε με τους παίχτες  και την άοκνης επαφής του  μαζί τους, τόσο στο γήπεδο όσο και έξω απ αυτό, ξεπερνούσε κάθε έννοια ερασιτεχνισμού.  Η δουλειά του και η συνέπεια  του  αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση  ακόμα και για επαγγελματίες προπονητές.  Είναι ο προπονητής που κάθε Σωματείο θα ήθελε στις τάξεις του.  Ο Τάκης   θα εξακολουθεί να είναι μέλος της Ομάδας  και θα βοηθά στο βαθμό που δεν θα επηρεάζονται  οι εκτός αγωνιστικών χώρων υποχρεώσεις του.

Τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του  και του ευχόμαστε κάθε   προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή επιτυχία.

 

2.Τη  θέση του προπονητή, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. αναλαμβάνει ο Δημήτρης  Ζακυνθινός. Για τον Δημήτρη δεν χρειάζονται  πολλές συστάσεις. Είναι άριστος γνώστης της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας . Εξάλλου η θητεία του στην ομάδα του Τυληκράτη ως Τεχνικός Διευθυντής  κρίνεται  απολύτως πετυχημένη αφού με τις επιλογές του και την καθοδήγηση  του  η Ομάδα αγωνίζεται στην ‘Γ΄ Εθνική. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα  καλή δύναμη στην νέα του καριέρα. Ο κος Ζακυνθινός   θα εξακολουθεί να είναι και ποδοσφαιριστής μας.

Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος

Άννα Βρυώνη