Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Α. Χρηστογιάννης: ” Γι’ αυτό φεύγω απ’ τον Εθνικό Φιλιππιάδας”

0
????????????????????????????????????

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας του Εθνικού Φιλιππιάδας εξηγεί τους λόγους αποχώρησής του.

Τις τελευταίες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του Εθνικού Φιλιππιάδας έκανε στο sportime24.gr o Αντώνης Χρηστογιάννης.

Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους αποχώρησης του από την ομάδα, ευχαριστεί όλους όσους τον βοήθησαν, και τονίζει ότι ίσως κάποια μέρα επιστρέψει στην ομάδα με την οποία έζησε μοναδικές στιγμές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Χρηστογιάννη:

«Η σημερινή ημέρα ήταν εξαιρετικά δύσκολη για μένα. Συναισθηματικά ίσως η χειρότερη. Αποχωρώ από τον Εθνικό Φιλιππιάδας, την ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και με την οποία έζησα πολύ μεγάλες στιγμές. Μετά από σοβαρές σκέψεις έλαβα την απόφαση μου όπως αποχωρήσω από την ομάδα. Η απόφαση μου είναι καθαρά επαγγελματική.

Σίγουρα υπάρχει το συναίσθημα στο ποδόσφαιρο, όμως τις περισσότερες φορές πρέπει να αποφασίζεις βάση της λογικής και των πραγματικών δεδομένων. Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από την ομάδα.

Αγάπησα τον Εθνικό και θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, όπως και τον κόσμο του και την πόλη της Φιλιππιάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Θανάση Λιόντο, το ΔΣ, τους πρώην συμπαίκτες μου όπως και τον προπονητή μου κ.  Ηλία Μαγκάκη οι οποίοι μέχρι και την υστάτη έκαναν προσπάθειες για να με κρατήσουν στην ομάδα.

Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα όλο αυτό τον καιρό εδώ στον Εθνικό Φιλιππιάδας. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και σύντομα θα δικαιωθεί.

Εύχομαι στην ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας ότι καλύτερο και να ναι σίγουροι οι φίλοι της ομάδας ότι θα ενημερώνομαι γι αυτή. Ίσως κάποια μέρα οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν».

Με εκτίμηση

Αντώνης Χριστογιάννης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ