Θ. Καραγιάννης: «Να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και να συνοδευτεί από πορεία πρωταθλητισμού»

H είδηση της αλλαγής προέδρου στον Τηλυκράτη δεν ήταν κάτι καινούριο. Ο Τριαντάφυλλος Βλάχος καιρό τώρα είχε αποφασίσει να αποδεσμευτεί από τα καθήκοντά του ως πρόεδρος μια και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεπαν. Η μεγάλη είδηση είναι ότι πρόεδρος εκλέχτηκε ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος, ο χειρουργός και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας, Θανάσης Καραγιάννης και μάλιστα ομόφωνα από το Δ.Σ.

Ο νέος πρόεδρος είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα για τη Λευκάδα. Είναι “ο γιατρός του νησιού και όλης της γύρω περιοχής, ο αγαπημένος κάθε ασθενή”… Ο άνθρωπος που αφιερώνει ατελείωτες ώρες στο νοσοκομείο, στους ασθενείς του σε όποιον έχει ανάγκη…Είναι ο άνθρωπος που αναζητούν οι περισσότεροι όταν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με την υγεία τους… Από την άλλη είναι και άνθρωπος του αθλητισμού… Χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και ενεργός σε ότι έχει να κάνει με τον αθλητισμό και την προσφορά του σε αυτόν. Ο κ. Καραγιάννης είναι επίσης ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και  ήπιων καταστάσεων, κάτι που έχει ανάγκη ο χώρος του ποδοσφαίρου … Δέχτηκε αμέσως να μας μιλήσει για τα καινούρια του καθήκοντα, υποσχόμενος ότι πολύ σύντομα θα κάνουμε μία αναλυτική κουβέντα τόσο για τον Τηλυκράτη όσο και για τα υπόλοιπα που αφορούν το ποδόσφαιρο…

Αναλυτικά:

Κύριε Καραγιάννη τι να περιμένουμε από τον Τηλυκράτη επί προεδρίας σας;

Θανάσης Καραγιάννης: Ανέλαβα την προεδρεία έπειτα από ομόφωνη πρόταση του ΔΣ. Μεγάλη ευθύνη ιδιαίτερα όταν διαδέχεσαι τον πετυχημένο Τριαντάφυλλο Βλάχο. Πιστεύω ότι με την βοήθειά του καθώς και όλων των μελών και φίλων θα συνεχίσουμε την πετυχημένη μας πορεία.

Είστε ευχαριστημένος από την πορεία του Τηλυκράτη τη χρονιά που πέρασε;

Θανάσης Καραγιάννης: Πολύ επιτυχημένη χρονιά αγωνιστικά και διοικητικά,μπορούσαμε ίσως και λίγο καλύτερα.

Έχετε κάποιους συγκεκριμένους αγωνιστικούς στόχους;

Θανάσης Καραγιάννης: Να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και να συνοδευτεί από πορεία πρωταθλητισμού.

Για το οικονομικό πλαίσιο, στο οποίο αναμένεται να κινηθεί ο Τηλυκράτης:

Θανάσης Καραγιάννης: Αυτό είναι μυστικό. Πάντως δεν θα υστερήσουμε. Όλο το συμβούλιο είναι ενωμένο.

Τι υπόσχεστε στον κόσμο του Τηλυκράτη  για τη νέα σεζόν και τι περιμένετε από αυτόν;

Θανάσης Καραγιάννης: Δεν μ’ αρέσει να δίνω υποσχέσεις, τον Μαΐο θα κάνουμε ταμείο. Θεωρώ δε την στήριξη του κόσμου δεδομένη. Ο Τηλυκράτης είναι πλέον η πιο ιστορική ομάδα της Λευκάδας, έχει χιλιάδες οπαδούς όχι μόνο εδώ αλλά σε όλο τον κόσμο και είμαι σίγουρος ότι θα αγκαλιάσουν ακόμα περισσότερο την προσπάθεια που γίνεται.