Είπε «όχι» ο Θεοδοσίου

Δύο ομάδες κοουτσάρισε την περασμένη σεζόν ο Δημήτρης Θεοδοσίου και τις ανέδειξε πρωταθλήτριες. Τον Άρη Αιτωλικού στον 1ο Όμιλο της Β΄ΕΠΣΝΑ και το Ναυπακτιακό Αστέρα στην Α΄ΕΠΣΝΑ, όταν τον ανέλαβε προς το τέλος του πρωταθλήματος και με την συναίνεση των ανθρώπων του Άρη. Ωστόσο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Θεοδοσίου δεν θα βρίσκεται στον πάγκο καμιάς εκ των δύο ομάδων και πρόσφατα αρνήθηκε την συνεργασία σε ομάδα της Α΄ΕΠΣΝΑ.

Ήταν γνωστοί οι δισταγμοί του σχετικά με το μέλλον του στον Άρη, καθώς ο 44χρονος (χθες είχε τα γενέθλιά του) τεχνικός δεν είχε πεισθεί για τις προϋποθέσεις που αναζητούσε. Το Σαββατοκύριακο επιβεβαιώθηκε η διάσταση απόψεων και οριστικοποιήθηκε η μη συνέχιση της συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους μέσω ανακοίνωσης που γνωστοποιούσε τις αποφάσεις: « Από χθες λύθηκε κοινή συναινέση η συνεργασία του Άρη Αιτωλικού και του Προπονητή Θεοδοσίου Δημήτρη.Η Διοίκηση του Συλλόγου του Άρη θέλει να τον ευχαριστήσει για το πολύτιμο έργο του και του Εύχεται ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική του συνέχεια.Οι κινήσεις της Διοικήσεως πλέον στρέφονται προς την άμεση αντικατάστασή του έτσι ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου». Ο Δημήτρης Θεοδοσίου σχολίασε στο facebook: «Να ευχαριστήσω την διοίκηση του Άρη Αιτωλικού για την συνεργασία που είχαμε. Επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Νίκο Κράνη και Γιώργο Κατσούλα. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ για την συνεργασία που είχαμε με τους ποδοσφαιριστές για τους οποίους εύχομαι τα καλύτερα. Να ευχηθώ από καρδιάς στην ομάδα ότι το καλύτερο στην Α κατηγορία».

 

Από τη στιγμή που ο Ναυπακτιακός δεν ανέβηκε στην Γ΄Εθνική και με γνωστές τις… ιδιαιτερότητες της ομάδας ως προς τους προπονητές από Αγρίνιο και Μεσολόγγι ήταν σχεδόν δεδομένο πως ο Θεοδοσίου δεν θα συνέχιζε, αν και ο ίδιος δεν θα είχε αντίρρηση σε κάτι τέτοιο. Στην ομάδα της Ναυπάκτου νέος τεχνικός είναι πλέον ο Περικλής Παπαποστόλου και η  Διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα, με ανακοίνωση,  ευχαριστεί τον Δημήτρη Θεοδοσίου για την προσφορά του στην ομάδα και  του εύχεται καλή συνέχεια στη καριέρα του. Ο δε Θεοδόσίου δήλωσε για την θητεία του στον Αστέρα: «Με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα και τον Πρόεδρο κ. Τσουκαλά για την τιμή που μου έκαναν να μου εμπιστευθούν την τεχνική ηγεσία αυτού του μεγάλου συλλόγου και για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Να ευχαριστήσω πολύ τους άμεσους συνεργάτες μου Κώστα Κουβέλη και Στέφανο Κότσιαλο. Τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας Νίκο Χριστοδούλου και τον Μπάμπη Καρβούνη με τους οποίους είχαμε εξαιρετική συνεργασία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, με τους οποίους ήταν χαρά και τιμή που συνεργάστηκα μαζί τους και τους εύχομαι ότι το καλύτερο γιατί το αξίζουν. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Ναυπάκτου για την αγάπη και την στήριξη που μου έδειξε από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στα παιδιά του Crazy Club. Γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους με τους οποίους σαφώς και θα κρατάω επαφή. Στο σύντομο διάστημα των δύο περίπου μηνών που ήμουνα στην ομάδα, ερχόμενος σε κρίσιμα παιχνίδια που έκριναν έναν τίτλο και μία άνοδο, ζήσαμε πολύ έντονες στιγμές , που θα μείνουν έντονα χαραγμένα στο μυαλό μου όπως, η κατάκτηση του πρωταθλήματος, η αποθέωση στο λιμάνι, η ατμόσφαιρα στο τελευταίο άτυχο παιχνίδι. Εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα του Ναυπακτιακού ότι το καλύτερο στη νέα χρονιά, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον Περικλή Παπαποστόλου στα καθήκοντά του και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

πηγή: sportait.gr