Το πρόσωπο της αγωνιστικής: Σπύρος Θεράπος

Το πρόσωπο της 6ης αγωνιστικής είναι ο Σπύρος Θεράπος, ο οποίος αγωνίζεται για πρώτη χρονιά φέτος με τη φανέλα του Αμβρακικού Βόνιτσας και αποτελεί προσωπική επιλογή του Άρη Φερεντίνου.

Την 6η αγωνιστική και στο γήπεδο της Βόνιτσας όπου ο Αμβρακικός υποδέχτηκε τη Δόξα Ωρωπού ο Σ. Θεράπος οδήγησε με δύο προσωπικά τέρματα την ομάδα του στη νίκη με 2-0, αφήνοντας πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Πανλευκάδιου αλλά και του Τηλυκράτη, ενώ την περσινή χρονιά και στον δεύτερο γύρο αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΟ Καρυάς, όπου και εκτελούσε ταυτόχρονα χρέη προπονητή.

Συνομιλώντας με τον παίκτη για την αναμέτρηση, μας είπε: “Χρειαζόμασταν την νίκη οπωσδήποτε γιατί είχαμε 2 απανωτές ήττες και τελικά την πήραμε”.  

Για την ομάδα και την μέχρι τώρα πορεία της, συμπλήρωσε: “Η ομάδα ως τώρα έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών γι’ αυτό και δεν έχουμε καταφέρει να παρουσιάσουμε αυτό που είμαστε. Όμως πιστεύω πως στη συνέχεια θα είμαστε αρκετά καλύτεροι και περισσότερο ανταγωνιστικοί”.

Όσο για τους στόχους της ομάδας ο Σ. Θεράπος τόνισε: “Ο στόχος του Αμβρακικού δεν είναι άλλος από το να γίνει ομάδα που θα παλεύει μέσα στο γήπεδο και θα είναι σεβαστός από παίκτες και αντιπάλους, όπως σεβαστή είναι και η ιστορία του. Στη βαθμολογία που θα κρίνει και την προσπάθειά μας, σκοπεύουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε”