Εύκολο απόγευμα για τον Θρίαμβο Λούρου, 3-0 τον ΑΟ Αγίου Πέτρου

Χωρίς να αντιμετωπίσει κάποια αντίσταση, ο Θρίαμβος επικράτησε με 3-0 του ΑΟ Αγίου Πέτρου στον Λούρο.

Η ομάδα του Σάκη Λέτσου δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα από τον ΑΟ Αγίου Πέτρου, κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε εύκολα στην τελική επικράτηση με σκόρερ τους Γιώργο Κολιό και Τζαφέρη.

Από τα …αποδυτήρια ο Θρίαμβος Λούρου πήρε τον έλεγχο του αγώνα και μετά το 10΄ άρχισε να απειλεί σε κάποιες στιγμές, μέχρι να έρθει ο Γιώργος Κολιός για να ανοίξει το σκορ στο 30ο λεπτό.

Στο β΄ μέρος ο Κολιός Γ. στο 53΄ με πλασέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σκιαδά. Ο Τζαφέρης στο 56΄ με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Γιώργου Κολιού διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 74΄ η κυριαρχία της γηπεδούχου ομάδας εδραιώθηκε και …επίσημα με το τέρμα του Γιώργου Κολιού (3-0).

Ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα στη συνέχεια, το σκορ δεν άλλαξε και ήρθε έτσι η εύκολη επικράτηση για την ομάδα του Σάκη Λέτσου.

Διαιτητές: Ποντίκης

Βοηθοί: Μπάκος-Λαΐνας

Θρίαμβος Λούρου (Σάκης Λέτσος): Παπιγκιώτης, Κατσάνος (83΄Κατσαούνος), Πάνου, Γκούρας, Κοτένγλου (79΄Τζόκας), Ηλιόπουλος, Τζαφέρης, Κολιός Γ., Ζάκκας (76΄Γεωργούλας), Κολιός Π., Κοντογεώργος.

ΑΟ Αγίου Πέτρου (Τάκης Κονιδάρης): Σκιαδάς, Γεωργάκης (75΄Κατηφόρης), Περδικάρης, Πολίτης, Καρακώστας, Καλογέρης, Φέτσης (65΄Βακουφτσής), Χότζας, Βερύκιος, Tutu (54΄Μπρέγκου).

Βησσαρίων Σάκκος