Με ανατροπή ο Θρίαμβος Λούρου, 4-2 τον Απόλλωνα Πάργας

Ο Απόλλων Πάργας προηγήθηκε με 0-2, “πάλεψε” και με 9 παίκτες, αλλά ο Θρίαμβος νίκησε 4-2 στον Λούρο.

Ο Απόλλων Πάργας προηγήθηκε 2-0 χάρη στα γκολ του Σιδέρη (4΄) και του Μπιστιώλη (24΄), ωστόσο ο Θρίαμβος Λούρου «απάντησε» με τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, κι έτσι έφτασε στην σπουδαία νίκη.

DSCN8969

Ο Θρίαμβος Λούρου, κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 56΄ με σουτ του Ηλιόπουλου. Στο 58΄ ο Απόλλων Πάργας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Goga.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με το γκολ του Γιώργου Κολιού στο 63΄ το οποίο και άλλαξε πλήρως την εικόνα του αγώνα.

DSCN8970

Στο 66΄ ο Απόλλων Πάργας έμεινε με 9 παίκτες όταν ο Σκάρπος είδε την κόκκινη κάρτα του Αλεξανδρόπουλου για μαρκάρισμα εκτός περιοχής στον Γιώργο Κολιό. Τη θέση του Σκάρπου κάτω από τα δοκάρια για το υπόλοιπο του αγώνα πήρε ο Ζέρης.

Στο 68′ ο Τζαφέρης με σουτ κάνει το 3-2 για την ομάδα του Σάκη Λέτσου. Στο 89′ ο Τζαφέρης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ  «έγραψε» το τελικό 4-2 για την ομάδα του με πλασέ.

Διαιτητής: Αλεξανδρόπουλος

Βοηθοί: Γκούμας-Μαυροκέφαλου

Θρίαμβος Λούρου (Σάκης Λέτσος): Παναγιωτίδης, Σάκκος, Κάτσανος (55΄Γκούρας), Πάνου, Κολιός Π., Γεωργούλας, Κοτένογλου (85΄Κατσαντώνης), Ηλιόπουλος, Τζαφέρης, Κολιός Γ. (86΄Τσελίκης), Ζάκκας.

Απόλλων Πάργας (Γιώργος Μουστάκας): Σκάρπος, Ευαγγέλου, Μάρκος, Goga, Τόρες, Ντίσιος, Βάσιος Ε., Σιδέρης (65΄ Gllucad), Μηλιώνης, Βέκιος (53΄Βάσιος Δ., 68΄Ζέρης).

Βησσαρίων Σάκκος