Στο μηδέν Τηλυκράτης και Θεσπρωτός

Χωρίς σκορ τελείωσε η φιλική αναμέτρηση που έγινε στη Λευκάδα, ανάμεσα στον Τηλυκράτη και τον Θεσπρωτό, με τις δύο ομάδες να δείχνουν αρκετά ορεξάτες.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ενώ οι παίκτες του Δημήτρη Μουρούτη θα μπορούσαν να φύγουν νικητές, αφού είχαν δοκάρι στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Ανδρέα Παντζιαρά είχαν τρεις κλασσικές ευκαιρίες με τον Περιστέρη και τον Σιδέρη, με τους δύο παίκτες να μην είναι εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Αντίθετα, ο Θεσπρωτός ανέλαβε προς το τέλος του πρώτου 45λεπτου την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να απειλήσει την εστία του Γιώργου Καραγκούνη.

Στην επανάληψη και όσο οι παίχτες του Τηλυκράτη είχαν δυνάμεις για την εποχή, ήταν καλύτεροι και έχασαν εκ νέου ευκαιρία με τον Σιδέρη, ενώ οι παίκτες του κ. Μουρούτη ανέβασαν στροφές από  τα μέσα του δευτέρου μέρους μέχρι το τέλος και είχαν καλές στιγμές με κορυφαία το δοκάρι του Μπίκα.

Αξίζει να τονισθεί, ότι οι “κυανέρυθροι” αγωνίσθηκαν με αρκετές απουσίες, καθώς εκτός αγώνα έμειναν οι Φέτσης, Τσελάι και Βασίλας που είναι τραυματίες, ενώ Γραμματικόπουλος και Πετράκος που αγωνίσθηκαν είναι με μικροτραυματισμούς. Επίσης, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, τραυματίστηκε και ο Σταύρος Καλογερής.

Διαιτητής: Γιώργος Ρούσος

Βοηθοί: Μαζαράκης-Πάτσης

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Καταγής Σ., Βρεττός, Ιασωνίδης, Παναγιωτόπουλος, Κτενάς, Καλογερής, Γκίκας, Μπαλογιάννης, Περιστέρης, Σιδέρης.

Έπαιξαν επίσης οι: Μπαλί, Τρανουλίδης, Βασιλείου, Καταγής Λ., Γεωργάκης, Πετράκος, Γραμματικόπουλος

Θεσπρωτός (Δημήτρης Μουρούτης): Παππάς, Κατσέλης Γ., Πάνος, Καρβούνης, Σταυρίδης, Μπλέτσας, Ευθυμίου, Κωνσταντίνου Β., Γώγος, Μπίκας, Φούτζουλας.

Έπαιξαν επίσης οι: Παπαδιώτης, Λαγός, Μαχμούτ, Νικολάου, Κωνσταντίνου Ε., Κατσέλης Γ., Πέντσας.

πηγή: lefkadasportnews.gr