Συνεχίζει με Παντζιαρά ο Τηλυκράτης Λευκάδας

Μένει στον πάγκο του Τηλυκράτη ο έμπειρος τεχνικός.

Από τη στιγμή που έχουν αρχίζει να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα σε διοικητικό επίπεδο, ήταν λογικό κι επόμενο να πάρουν σειρά στην Τηλυκράτη Λευκάδας οι συζητήσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πρώτο ζήτημα που τέθηκε στο τραπέζι είναι, ασφαλώς, αυτό του προπονητή, με τον Ανδρέα Παντζιαρά να αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης και για τη νέα σεζόν!

Οι δύο πλευρές είχαν συνάντηση, κατά την οποία διαπιστώθηκε η αμοιβαία επιθυμία για ανανέωση της συνεργασίας, που αναμφισβήτητα αποδείχθηκε επιτυχημένη στο διάστημα των τριών μηνών που προηγήθηκαν. Άλλωστε, ο 40χρονος τεχνικός ανέλαβε τους νησιώτες κάπου στα τέλη του Μάρτιου, για να τους οδηγήσει σε κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Πρεβέζης/Λευκάδας και εν συνεχεία στην άνοδο στη Γ’ Εθνική, μέσα από τον 8ο όμιλο των μπαράζ. Πλέον, απομένουν μόνο τα τυπικά για την επισημοποίηση της συμπόρευσης των δύο πλευρών, αλλά και την ανακοίνωση της επέκτασης της συμφωνίας τους.

Αμέσως μετά πρόκειται να ξεκινήσουν και οι ενέργειες για τον σχεδιασμό της ομάδας, που θα επιδιώξει να σημειώσει μία καλή πορεία σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα.

πηγή: pamebala