Ο νομός Λευκάδας αξίζει μια ομάδα στη Γ΄ Εθνική!

Ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Τηλυκράτης θα συμμετάσχει φέτος στα μπαράζ ανόδου, διεκδικώντας την άνοδό του στην Γ’ Εθνική.

Πέρυσι ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου τα κατάφερε και ανέβηκε στη Γ’ Εθνική και η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας εκπροσωπήθηκε φέτος με δυο ομάδες σ’ αυτήν την Κατηγορία. Αν εξαιρέσουμε τον Εθνικό Φιλιππιάδας που συμμετέχει στην Γ’ Εθνική τα τελευταία χρόνια, οι υπόλοιποι εκπρόσωποί μας, χάθηκαν από το προσκήνιο.

Όλοι οι υγιείς φίλαθλοι, πρέπει να σταθούν στο πλευρό του Τηλυκράτη Λευκάδας στην προσπάθεια που θα κάνει για να επιστρέψει στη Γ΄ Εθνική. Η ιστορία του συλλόγου είναι μεγάλη, η φανέλα βαριά.

Το «Πλάτωνας Γρηγόρης» την Κυριακή απέναντι στην Αμβρακία Κωστακιών αναμένεται να φλέγεται από τον παλμό και τη δίψα για διάκριση από μια ομάδα που θέλει να επιστρέψει στη Γ΄ Εθνική, καθαρή, αυτόνομη, με φρέσκους παίκτες, με σωστή διοίκηση, άψογο τεχνικό επιτελείο και έναν κόσμο που πόνεσε αυτά τα χρόνια και έρχεται η στιγμή που θέλει να  πανηγυρίσει για τους κόπους αυτών των χρόνων.

Ο Τηλυκράτης πέρυσι δεν τα κατάφερε. Ο κόσμος δεν απογοητεύτηκε. Στήριξε την ομάδα με πάθος και την έδωσε την μια ώθηση στα play offs της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, και ετοιμάζεται από εδώ και πέρα να ζήσει καλύτερες εικόνες και καλύτερες καταστάσεις.

Η συντακτική ομάδα του sportime24.gr εύχεται καλή επιτυχία στον Τηλυκράτη Λευκάδας στους αγώνες μπαράζ και επιστροφή στη Γ΄ Εθνική.

Βησσαρίων Σάκκος