Σε…ρυθμούς Ναυπακτιακού Αστέρα ΟΛΟΣ ο Τηλυκράτης!

Σε ..ρυθμούς Ναυπακτιακού Αστέρα κινούνται στον Τηλυκράτη Λευκάδας, καθώς στο προτελευταίο παιχνίδι των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ εθνική την Κυριακή (29/5, 5μμ) στο «Πλάτωνας Γρήγορης», οι “κυανέρυθροι”  με  μία ακόμη νίκη θα εξασφαλίσουν τον στόχο τους.

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας μετά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής είναι στην πρώτη θέση με την Αμβρακία Κωστακιών και με νίκη ή ισοπαλία την Κυριακή θα βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στη Γ΄ Εθνική.

Όπως ανέφερε ο Ανδρέας Παντζιαράς πάντως, ο Τηλυκράτης θα παίξει για τη νίκη στο γήπεδο του, με την συμπαράσταση των φιλάθλων του, οι οποίοι αναμένεται να δημιουργήσουν το αδιαχώρητο στο «Πλάτωνας Γρήγορης».

Τα εισιτήρια «φεύγουν» με γοργούς ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι μέχρι την έναρξη του αγώνα θα έχουν εξαντληθεί, αφού αναμένονται και πολλοί φίλαθλοι του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο προτελευταίο παιχνίδι των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ εθνική, με σκοπό να κλείσει ιδανικά την φετινή χρονιά και αυτή η μεγάλη ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί.

Το ΔΣ, ο Ανδρέας Παντζιαράς, και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά την ισοπαλία απέναντι στην Αμβρακία Κωστακιών (0-0) ζήτησαν από τους φιλάθλους του Τηλυκράτη να μην αφήσουν ούτε ένα καρεκλάκι άδειο στο «Πλάτωνας Γρήγορης», στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ναυπακτιακό Αστέρα και όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί.