Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εύκολα ο Τηλυκράτης στον Άγιο Πέτρο

0

Εύκολο απόγευμα για τον Τηλυκράτη στον Άγιο Πέτρο και πρόκριση χωρίς μπερδέματα, μιας και ο αντίπαλος ήταν αρκετά πιο αδύναμος δεδομένου ότι αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ.

Μέχρι το ημίχρονο η ομάδα του Τηλυκράτη είχε τελειώσει το ματς, έχοντας πετύχει 5 γκολ και η επανάληψη ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, που όμως περιείχε ακόμα 2 γκολ, ένα για την κάθε ομάδα. Το πρόσωπο του ματς ο Γιώργος Σταύρου που πέτυχε 4 γκολ έπειτα από 4 ασίστ του Περιστέρη.

Η ομάδα του Αγίου Πέτρου μείωσε για το 1-3 με γκολ του Γουίλκινς, αλλά μέχρι το ημίχρονο είδε όπως είπαμε το Σταύρου να κάνει το καρέ, αλλά και τον Τηλυκράτη να πετυχαίνει το πέμπτο του τέρμα με τον Ορφανό.

Στο δεύτερο μέρος ο Τηλυκράτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ με γκολ του Παπαδόπουλου στο 1-6, με τον Άγιο Πέτρο να μειώνει στο τελικό 2-6 με σκόρερ τον Μπρέγκου.

Τηλυκράτης(Μπέκας)
Βενέτης, Γεωργάκης, Πολίτης, ΚαταγήςΛ, Βρεττός, Δημουλιάς, Ιασωνίδης, Ορφανός, Σταύρου, Περιστέρης, Μονόλιθος.   (Παπαδόπουλος, ΚαταγήςΓ, Περδικούρης)

ΑΟ Αγίου Πέτρου(Κονιδάρης)
Παπάς, Μπιλανι, Περδικάρης, Μπρέγκου, Περδικάρης, Κολόκας, Κατηφόρης, Τούτου, Καρτάνος, Ζακυνθινός, Κατηφόρης.   (Γουίλκινς, Μπλέντι, Δρακονταειδής)

Αλέξης Πανταζής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ