Τιμήθηκαν οι Βουκελάτος και Πάκος από τη Γυμναστική Ένωση Πρέβεζας

Η Γυμναστική Ένωση Πρέβεζας (όμιλος αντισφαίρισης) τίμησε χθες στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου 10/10/2015 και ώρα 17:45 τους αθλητές Διονύση Βουκελάτο και Χρήστο Πάκο που διακρίθηκαν στο τένις στους Ολυμπιακούς αγώνες SPECIAL OLYMPICS του 2015 στο LOS ANGELES των ΗΠΑ.

Να θυμίσουμε ότι ο Διονύσης Βουκελάτος αγωνίστηκε στον τελικό με τον Χιλιανό Heyl Thomas, και πήρε το αργυρό μετάλλιο ενώ ο Χρήστος Πάκος στον μικρό τελικό νίκησε τον ισραηλινό Sarfati Nadav ανεβαίνοντας έτσι στην Τρίτη θέση, κάνοντας γνωστή την πόλη μας σε όλο τον κόσμο.

Στην τελετή βράβευσης των αθλητών παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης, ο Πρόεδρος της Γ.Ε. κ. Δημήτρης Παππάς, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας σε θέματα αθλητισμού κ. Κοσμάς Κορωναίος, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ. Βαγγέλης Συγκούνας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων κ. Βαγγέλης Γιαννουλάτος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Σωτήρης Γιαμάς και συγγενείς και φίλοι των αθλητών.

Ο Πρόεδρος της Γ.Ε. κ. Δημήτρης Παππάς συνεχάρη αρχικά τους δύο αθλητές και τους παρέδωσε δύο ποδήλατα και αθλητικό εξοπλισμό, ενώ στη συνέχεια ο δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης συνεχάρη με τη σειρά του τους αθλητές, τονίζοντας πως η εκδήλωση είναι μια μικρή αναγνώριση σε αυτά τα παιδιά, που κάθε μέρα δίνουν έναν δικό τους ξεχωριστό αγώνα και ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας. Αυτά τα παιδιά, συνέχισε, δίνουν έναν ξεχωριστό αγώνα και πράγματι είναι νικητές στη ζωή, κόντρα σε ορισμένους από εμάς που έχουμε διάφορες προκαταλήψεις. Θα πρέπει αυτά τα παιδιά να τα σεβαστούμε και να τα αγκαλιάσουμε, δήλωσε ο κ. Μπαίλης.

Να σημειώσουμε ότι ο Δήμος Πρέβεζας θα τιμήσει τους δύο αθλητές βραβεύοντάς τους σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης.

πηγή