Την «ουσία» ο Θεσπρωτός που πέρασε με 1-2 από τον Τύρναβο

Ο Τύρναβος 2005 φιλοξένησε τον Θεσπρωτό σε ένα παιχνίδι που ήταν “τελικός” για την παραμονή και έχασε με σκορ 1-2.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν νωρίς το σκορ. Συγκεκριμέα στο 8’ο Πέντσας με πλασέ θα κάνει το 0-1. Στο 20′ ο Λίταινας προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα αλλά το σουτ του θα περάσει αουτ.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και για δεύτερο γκολ και είχαν δοκάρι με τον Κερμενίδη στο 42′. Στην επανάληψη για τους φιλοξενούμενους ο Πολυχρονάκης είχε ένα καλό σουτ με τον Παπαγίαννη να του λέει όχι. Στο 65′ ο Κωστούλας δεν θα σκοράρει από κοντά αλλά στο 76′ ο Μπαρούτας θα κερδίσει πέναλτι και ο Κωστούλας θα ευστοχήσει για το 1-1.

Όμως οι χαρές κράτησαν ένα λεπτό αφού στην επόμενη φάση ο Πέντζας θα βρει τον Καρύδη και αυτός με κεφαλιά θα κάνει το 1-2. Στο 90′ τώρα ο Κωστούλας θα κάνει την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι και να φαίνεται ότι έχει περάσει την γραμμή αλλά ο διαιτητής είπε  το ματς να συνεχιστεί.

Τύρναβος 2005 (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Κρίτσας (13′ Νούσιος), Μπαρούτας, Μητσιογιάννης, Καρλιάμπας, Μανιώτης (45′ Τασιούλης), Κεσίδης, Κωστούλας, Λίταινας, Σβερκούλης (62′ Τσιάγκος).

Θεσπρωτός: Κωσταντάκος, Ηλίας, Παντζής Π., Τέλλος, Μήτσης, Μώκος, Κερμενίδης, Πολυχρονάκης, Νάκος (69′ Καρύδης), Πέντσας (90′ Μπίκας), Σουκρίογλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Βουρνέλης, Τυριακίδης, Τοροσιάδης (Μακεδονίας).

πηγή: athleticlarissa.gr