Το “ευχαριστώ” του Δημήτρη Κότση στον Πανλευκάδιο

Ο Δημήτρης Κότσης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Πανλευκάδιο και είπε το δικό του “ευχαριστώ” στην ομάδα, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Η θητεία του Δημήτρη Κότση στον Πανλευκάδιο ήταν επιτυχημένη καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και πλέον ο νεαρός τερματοφύλακας είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ίδιος, θέλησε να πει το δικό του “ευχαριστώ” μέσω του sportime24.gr:  

«Κλείνοντας μια μεγάλη σεζόν θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ, τους προπονητές μου τον κ. Κατηφόρη και τον κ. Φούκα, και τον κάθε φίλαθλο του Πανλευκάδιου για την στήριξη, την αγάπη και την πίστη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Εγώ από τη μεριά μου προσπάθησα να το ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο στο έπακρο. Ένας χρόνος που καταφέραμε και πήραμε το πρωτάθλημα και η ομάδα τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική και τις εύχομαι καλή πορεία και να πετύχει τους στόχους της. Όλα τα παραπάνω με ώθησαν στο να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου απέναντί σας για όλα!! Ευχαριστώ για όλα, Ευχαριστώ ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΕ».