Το νέο Διοικητικό Σχήμα του Π.Σ. Ένωση Πάργας

Στη πρώτη συνεδρίαση μετά τις αρχαιρεσίες του νέου Δ.Σ. του συλλόγου μας που έγινε μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και αισιοδοξίας αποφασίστηκε ομόφωνα η σύνθεση του.

Για την τριετία 2017-2020

Τη θέση του Προέδρου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Γεωργάκος
Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος υποδομών ο κ. Ιωάννης Χαλκής
Γ. Γραμματέας η κ. Μαργαρίτα Βερλέτη
Ταμίας ο κ. Μενέλαος Δάνδολος
Έφορος Α’ του ποδοσφαιρικού τμήματος ο κ. Ανδρέας Πλασκασοβίτης
Μέλος με αρμοδιότητες Δημοσίων Σχέσεων ο κ. Γιώργος Ευαγγέλου
Μέλος με αρμοδιότητες Β’ Εφόρου του ποδοσφαιρικού τμήματος ο κ. Χρήστος Βλασίου

Το νέο Δ.Σ. μετά τον καθορισμό των αρμοδιοτήτων του συνεδρίασε υπό την προεδρία του νεοεκλεγέντος Προέδρου κ. Γ. Γεωργάκου με θέματα συζήτησης

1. Σχεδιασμός της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς καθορισμός στόχων και φιλοσοφίας του ποδοσφαιρικού τμήματος
2. Καθορισμός του μπάτζετ των ποδοσφαιρικών τμημάτων για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017
3. Ανάθεση τεχνικής ηγεσίας του ποδοσφαιρικού τμήματος

Οι αποφάσεις της διοίκησης θα ανακοινωθούν στο άμεσο προσεχές διάστημα δια στόματος του προέδρου του Δ.Σ. κ. Γιώργου Γεωργάκου.

Επίσης το νέο Δ.Σ. Θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια το απερχόμενο Δ.Σ., τους κ. Ευθύμιο Παππά, Αλέξανδρο Παππά, Κωνσταντίνο Ντάγκα, Σωτήριο Τούση, Χρήστο Γιοχάλα & Γεώργιο Ευαγγέλου και Χρήστο Βλασίου που συνεχίζουν στην σύνθεση και του νέου Δ.Σ. για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφεραν κατά την διάρκεια της θητείας τους στον σύλλογό μας.
Το παραπάνω Δ.Σ. που η θητεία του σύμφωνα με τους στρατηγικούς στόχους της ομάδας κρίνεται απολύτως πετυχημένο, διαχειρίστηκε κατά την διάρκεια της θητείας του δύσκολες καταστάσεις που αφορούσαν την αξιοπιστία του συλλόγου μας και την τιμή και την αξιοπρέπεια, των μελών του Δ.Σ. του.
Παρά τις αντιξοότητες κατάφερε να τα προστατέψει και να ενισχύσει με περήφανο και έντιμο τρόπο το όνομα και την ιστορία του συλλόγου και των μελών του και να τον καταστήσει
ως έναν από τα πλέον οργανωμένα έντιμα και αξιόπιστα σωματεία της περιοχής μας.
Απόδειξη αυτού επίσης αποτελεί η πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος των ανδρών που και τις δύο ποδοσφαιρικές περιόδους που αυτή διαχειρίστηκε είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και από συγκυρίες και ατυχίες χάθηκε η άνοδος στην πρώτη κατηγορία, ενώ η παρουσία τα δύο τελευταία χρόνια των ομάδων του παιδικού και του προπαιδικού της Ένωσης Πάργας στους τελικούς των πρωταθλημάτων την καταξίωσε ως μία από τις κορυφαίες οργανωτικά και αγωνιστικά ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας Λευκάδας.
Τέλος το νέο Δ.Σ. αισθάνεται ευγνώμων απέναντι στους προκατόχους του διότι το νοικοκυριό που παρέλαβε στο διοικητικό και οργανωτικό κομμάτι ενισχύθηκε και με μια προίκα ενός σεβαστού οικονομικού ποσού που θα μας βοηθήσει αφάνταστα στην αρχή της δικιάς μας διαχείρισης.
Η ενέργεια αυτή αποδεικνύει περίτρανα σε μια εποχή που οι διοικήσεις στο ποδόσφαιρο παραλαμβάνουν από τις προηγούμενες μόνο χρέη πόσο σπουδαίοι είναι οι άνθρωποι που το έπραξαν.
Θεωρούμε πως θα είναι πάντα δίπλα μας και θα μας βοηθούν στην προσπάθεια που θα κάνουμε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την παρακαταθήκη που μας άφησαν με το σπουδαίο τους έργο στην διοίκηση της αγαπημένης ομάδας.

Το Δ.Σ. του Π.Σ. Ένωση Πάργας