Αρχική ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α΄ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Το πρόσωπο της αγωνιστικής: Αλέξανδρος Λιάσκος

0

Το πρόσωπο της 18ης αγωνιστικής είναι ο τερματοφύλακας του ΠΣ Πρέβεζα, Αλέξανδρος Λιάσκος, ο οποίος στην αναμέτρηση με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, όχι μόνο κράτησε το μηδέν για την εστία του στα πρώτα κρίσιμα λεπτά της αναμέτρησης σε 2 δύσκολες περιπτώσεις, αλλά πέτυχε και δύο γκολ, τα οποία έπιασαν πραγματικά τόπο, μιας και η ομάδα του τελικά πήρε τη νίκη με 2-4. Όσοι τον γνωρίζουν, θα γνωρίζουν επίσης και το γεγονός ότι είναι σπεσιαλίστας στην εκτέλεση των πέναλτι και το ότι σκοράρει συχνά δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Φέτος έχει πετύχει 5 τέρματα και μέχρι το τέλος της χρονιάς ίσως και περισσότερα.

“Στην αναμέτρηση με τον Κεραυνό δεν μπήκαμε καλά”, μας λέει ο Α. Λιάσκος. “Στα πρώτα είκοσι λεπτά φανήκαμε αγχωμένοι κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοί μας και δημιούργησαν κίνδυνο για την εστία μας. Απείλησαν σε δυο φάσεις συγκεκριμένα που πραγματικά τα πράγματα μπορεί να εξελίσσονταν διαφορετικά αν είχαμε δεχθεί κάποιο γκολ. Στη συνέχεια μπήκαμε στο παιγνίδι, αρχίσαμε να πατάμε καλύτερα, είχαμε καθαρό μυαλό και προηγηθήκαμε.  Όσον αφορά τα πέναλτι, είναι γεγονός ότι μετά από κάθε προπόνηση παραμένω και δουλεύω πολύ σε αυτό το κομμάτι. Εμπιστεύομαι τα πόδια μου και προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι. Στο πρώτο πέναλτι μπορώ να πω ότι ήμουν πραγματικά αγχωμένος, γιατί αν και ήμασταν μπροστά με 0-1, παίζαμε με παίκτη λιγότερο. Ήταν κομβικό σημείο αλλά το ξεπέρασα.
Για το πρωτάθλημα οφείλω να πω ότι όπως όλοι έχουν παραδεχτεί δεν είναι σαν το περσινό, αλλά πιο αδύναμο. Εμείς δυστυχώς αργήσαμε να οργανωθούμε και να “δέσουμε”, αλλιώς πιστεύω ότι θα ήμασταν τώρα μέσα στην τριάδα και θα παλεύαμε για την πρώτη θέση. Σκοπός μας είναι πάντα η πρώτη θέση και η άνοδος για τον ΠΣ Πρέβεζα, ο οποίος είναι μια ομάδα με τόση ιστορία και είναι κρίμα να παίζει στα τοπικά πρωταθλήματα.”

Ο Αλέξανδρος Λιάσκος είναι 30 ετών με πολλές παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί για 4 χρόνια στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Θωμά Βασιλειάδη και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα 17 με τα χρώματα του Άρη Πρέβεζας στην Α’ ΕΠΣ. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Λευκάδα και στον Τηλυκράτη στην Δ’, ακολούθησε ο ΠΣ Πρέβεζας και ο Όλυμπος Κέρκυρας ξανά στη Δ’. Τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί στον ΠΣ Πρέβεζας πριν και μετά από μια διετία στην Δόξα Ωρωπού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ