Το πρόσωπο της αγωνιστικής: Δημήτρης Καρασαββίδης

Στη 13η αγωνιστική και μετά από πολύ ζύγισμα των υποψήφιων για τον τίτλο του “προσώπου της αγωνιστικής”, καταλήξαμε στην απόφαση να τιμήσουμε δύο από τους υποψήφιους, που με την προσφορά τους οδήγησαν τις ομάδες τους σε μεγάλη και σημαντική νίκη.
Εδώ θα μιλήσουμε για τον σημαντικότερο παίκτη της αναμέτρησης ΑΟ Καρυάς – ΑΕΚ Αρχαγγέλου που βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ΑΕΚ να πετύχει μια νίκη βάλσαμο για τη συνέχεια και την προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία της. Ένα λοιπόν από τα δύο πρόσωπα της αγωνιστικής είναι και ο Δημήτρης Καρασαβίδης, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, οδηγώντας την ομάδα του σε ένα μεγάλο διπλό, δίνοντας τη βαθμολογική ανάσα που τόσο είχε ανάγκη η ομάδα του.

“Ήταν μια σημαντική νίκη” μας λέει ο Δημήτρης Καρασαββίδης “που θα μας τονώσει το ηθικό για τη συνέχεια, έτσι ώστε να πετύχουμε την παραμονή μέχρι το τέλος της αγωνιστικής. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και αδίκως βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία γιατί πιστεύω ότι έχει ένα αξιόλογο σύνολο. Στην αναμέτρηση με την Καρυά δείξαμε για άλλη μια φορά πόσο πολύ το θέλαμε και τελικά πήραμε το αποτέλεσμα, που σε άλλες αναμετρήσεις δεν ήρθε. Από δω και πέρα κοιτάμε μπροστά, να μην επαναπαυθούμε και να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα μείνει στην κατηγορία και το ότι βρίσκεται σε αυτή τη θέση στην κατάταξη είναι πλασματικό”.

Ο Δημήτρης Καρασαββίδης ζει μια άλλη ποδοσφαιρική νεότητα στα 40 του χρόνια, έχοντας σκοράρει αν όχι σε όλα τα γήπεδα των δύο νομών τουλάχιστον στα περισσότερα, έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο ΠΑΣ Πρέβεζας, η Ένωση Πρέβεζας, Θρίαμβος Λούρου, Απόλλωνα Πάργας, Σινώπη και Ερμή Καναλίου. Έχει πετύχει αμέτρητα γκολ με το προσωπικό του ρεκόρ σε έναν αγώνα, να σταματά στο εξωπραγματικό “8”, ενώ το ρεκόρ του σε μια χρονιά είναι τα 50. Διόλου άσχημα για έναν παίκτη που έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα της κατηγορίας και συνεχίζει στα 40 με χατ τρικ.

Αλέξης Πανταζής