Το πρόσωπο της αγωνιστικής: Γιώργος Παπαδόπουλος

Στη 13η αγωνιστική και μετά από πολύ ζύγισμα των υποψήφιων για τον τίτλο του “προσώπου της αγωνιστικής”, καταλήξαμε στην απόφαση να τιμήσουμε δύο από τους υποψήφιους, που με την προσφορά τους οδήγησαν τις ομάδες τους σε μεγάλη και σημαντική νίκη.
Εδώ θα μιλήσουμε για τον σημαντικότερο παίκτη στην αναμέτρηση Δόξα Ωρωπού-Θύελλα Σινώπης,  που βοήθησε τα μέγιστα ώστε η Θύελλα να πετύχει μια νίκη βάλσαμο για τη συνέχεια και την προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία της. Ένα λοιπόν από τα δύο πρόσωπα της αγωνιστικής είναι και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, θέτοντας έτσι από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση με την Δόξα Ωρωπού, τις βάσεις για ένα μεγάλο διπλό και τη βαθμολογική ανάσα που τόσο είχε ανάγκη η ομάδα του.

“Είναι σημαντικό που πήραμε νωρίς το προβάδισμα σε αυτή την αναμέτρηση,” μας λέει ο Γιώργος Παπαδόπουλος που φορά και το περιβραχιόνιο στη Θύελλα. “Ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση και σίγουρα υπήρχαν πολλοί που δεν πίστευαν, ακόμα και μετά το 0-1 ότι η ομάδα μας μπορεί να πάρει κάτι. Παρ’ όλα αυτά, όπως σε κάποια ματς ήμασταν άτυχοι και το πληρώσαμε, έτσι και στον Ωρωπό η τύχη ήταν μαζί μας. Πετύχαμε το 0-2 και πάλι σε καλό χρονικό σημείο, κι από κει και πέρα όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ήταν μια βαθμολογική ανάσα, αλλά περισσότερο ψυχολογική. Η νίκη αυτή μας δείχνει ότι μπορούμε να χτυπήσουμε κάποια ματς και να πάρουμε αποτελέσματα.  Ελπίζω στο τέλος της περιόδου να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή”.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι 34 χρονών και είναι γνωστός στην περιοχή, καθώς έχει προσφέρει πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με θητεία σε ομάδες όπως ο Θρίαμβος Λούρου, Οδυσσέας Νυδριού, Αχέρων Καναλακίου με τις οποίες έχει πάρει και πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε και στον Κεραυνό Θεσπρωτικού κερδίζοντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Τώρα πια στη δύση της καριέρας του παίζει στην ομάδα του χωριού του, με κύριο μέλημα τη συνέχιση της ομάδας της Σινώπης και τη βοήθεια των νέων παιδιών.

Αλέξης Πανταζής