Πήρε Τουμανίδη η Δόξα Ωρωπού προχώρησε και στις ανανεώσεις!

Το σωματείο βρισκόνταν σε προχωρημένες συζητήσεις εδώ και πολύ καιρό με τον ποδοσφαιριστή Αναστάσιο Τουμανίδη, ο οποίος αποτελούσε διακαή πόθο του προπονητή.

Η ανακοίνωση Δόξας Ωρωπού:

”Το Δ.Σ. της Δόξας Ωρωπού ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Αναστάσιου Τουμανίδη, από την ΑΕΚ Αρχαγγέλου. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση του περσινού ρόστερ, κατά το μεγαλύτερο μέρος του. Στο δυναμικό της ομάδας παραμένουν οι γηγενείς ποδοσφαιριστές, αλλά και οι Χουλιάρας, Τζούλιο, Εράντο, Καρανικόλας, ο ταλαντούχος τερματοφύλακας Κάππας Παναγιώτης στον οποίο στηρίζεται η ομάδα, αλλά και ο Διονύσης Νούτσης.

Η ομάδα βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση ενός επιθετικού εγνωσμένης αξίας γνώριμου από το παρελθόν, δυο μέσων και ενός αμυντικού, τους οποίους θα ανακοινώσει όταν αποκτηθούν και επίσημα. Τέλος ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά στο σωματείο του Δημήτρη Κώτση (ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει αποχωρήσει επίσημα) και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 1 Αυγούστου”