Δηλώσεις Νίκου Τρανουλίδη για το φιλικό με την Ενόπλων.

Ο Νίκος Τρανουλίδης από το καλοκαίρι φορά την φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας και κλήθηκε στη Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Π/Λ όπου και ξεκίνησε στην πρώτη εντεκάδα στην αναμέτρηση με την Εθνική Ενόπλων. Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν από την θητεία του στον Πανλευκάδιο τα περασμένα χρόνια. Ο Τρανουλίδης έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στο φιλικό, είχε κάποιες πολύ καλές αποκρούσεις κρατώντας χαμηλά το σκορ στο πρώτο μέρος, και έδειξε πραγματικά επωφελημένος από την συνύπαρξή του με παίκτες και προπονητές του Εθνικού Φιλιππιάδας.
Μιλήσαμε μαζί του για την συμμετοχή του στο φιλικό αλλά και για τη φετινή σεζόν στην ομάδα της Φιλιππιάδας.

Θα θέλαμε να μας πεις για τη συμμετοχή σου σε αυτό το πολύ σημαντικό και υψηλού επιπέδου φιλικό, την τιμή που σας έγινε αλλά και την εμπειρία από μια τέτοια αναμέτρηση.
Είμαι πολύ χαρούμενος που έλαβα μέρος σε αυτή την εκδήλωση και το πραγματικά όπως είπατε υψηλού επιπέδου φιλικό. Είναι μεγάλη τιμή για μένα αλλά και κάθε παίκτη από εμάς, να βρεθούμε αντιμέτωποι με την Εθνική Ενόπλων και να παίξουμε έναν τέτοιο ποδοσφαιρικό αγώνα. Σίγουρα είναι μια σημαντική εμπειρία για τον καθένα μας καθώς ο ανταγωνισμός και οι απαιτήσεις ήταν πολύ μεγάλες.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε άφησες τη Λευκάδα και την ομάδα του Πανλευκάδιου και μετακόμισες στη Φιλιππιάδα και στον Εθνικό. Πως είναι τα πράγματα εκεί;
Ο Εθνικός Φιλιππιάδας είναι ένας ιστορικός σύλλογος και είναι τιμή για μένα να είμαι μέλος του. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα  έναν πολύ καλό προπονητή και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει την φετινή χρονιά. Ο κόσμος βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Στη διοίκηση υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά για το σύλλογο και προσφέρουν τα μέγιστα. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω που με έφεραν στην ομάδα. Δουλεύουμε αρκετά και σωστά και πιστεύω πως μόνο θετική θα είναι η παραμονή μου εκεί.

 

Αλέξης Πανταζής