Θ. Τρομπούκης: «Δεν έχει μέλλον στο ποδόσφαιρο ο Γκιρτζίκης»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας, Θανάσης Τρομπούκης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τα όσα συνέβησαν σήμερα στη συνέλευση της ΕΠΟ, ενώ υποστήριξε πως ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν έχει μέλλον στο ποδόσφαιρο.

Δεν έχει μέλλον στο ποδόσφαιρο ο Γιώργος Γκιρτζίκης, όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας, Θανάσης Τρομπούκης. Παράλληλα, μίλησε για όσα συνέβησαν σήμερα στη συνέλευση της ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή «Αποκάλυψη τώρα» με τους Άρη Ασβεστά και Βασίλη Παπαθεοδώρου

«Έχει αποσυρθεί το θέμα της αυτόφωρης διαδικασίας. Ζήτησα από τον πρόεδρο να αναγνωρίσει την Ένωση και τα μέλη που νόμιμα βρισκόμασταν στον χώρο και όταν θα το κάνει αυτό θα αποσυρθεί η μήνυση», είπε αρχικά.

Για ποιο λόγο δεν άφησε την Άρτα να ψηφίσει ο Γκριτζίκης: «Πήραμε μια απόφαση στη γενική συνέλευση τα σωματεία για να καταδικαστεί ο διοικητικός απολογισμός. Εγώ, έφερα μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης Δ.Σ., για να αποφασίσουμε ποιος θα έρθει μαζί μου και για να υποστηρίξουμε το “όχι” των σωματείων. Αποχώρησαν πέντε άτομα και μείναμε τελικά οι υπόλοιποι έξι. Στείλαμε έγκαιρα την επόμενη ημέρα, την Παρασκευή 17 του μήνα, την απόφαση στο Δ.Σ. της ΕΠΟ. Την Δευτέρα ήταν αργία, την Τρίτη, όμως, που βρισκόμουν εκτός Άρτας, μου είπαν ότι έχουν κατατεθεί ασφαλιστικά μέτρα για 5 μέλη από το συμβούλιο. Το δικάσαμε την άλλη ημέρα και κερδίσαμε το δικαστήριο, αφού απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα».

Αν το πρόβλημα ήταν ότι ήθελαν να καταψηφίσουν τον διοικητικό απολογισμό: «Μπορεί να ήταν και αυτό το πρόβλημα. Μπορούσαμε να τους πούμε το αντίθετο και τελικά να καταψηφίσουμε τον διοικητικό απολογισμό για να μας δεχτούν, αλλά εμείς δεν είμαστε έτσι. Έπεσα από τα σύννεφα όταν δεν άκουσα τα ονόματα των δύο συνεργατών μου. Έκανα ένσταση επί της διαδικασίας. Ο Γκιρτζίκης μου είπε ότι έχασα το δικαστήριο και του λέω διαβάστε την απόφαση του δικαστηρίου. Εκεί υπήρξε μεγάλη ένταση για 5-10 λεπτά. Δεν ξέρω γιατί το έλεγα αυτό. Σαν αλαζονεία, σαν να μου λέει ότι εμείς κάνουμε τα πάντα. Έφυγα από την αίθουσα και έκανα μήνυση στο Α.Τ. Χαλανδρίου και την απέστειλα προς τον κ. Σιμιτζόγλου, για να την αναλάβει αυτός και να κάνει τια απαραίτητες ενέργειες. Ο κ. Σιμιτζόγλου έπραξε από πού προβλέπει η δικαιοσύνη, να κινήσει δηλαδή την αυτόφορη διαδικασία».

Γιατί απέσυρε την αυτόφωτη διαδικασία: «Με έπεισαν τα μέλη της αντιπολίτευσης. Η πραγματικότητα είναι ότι θα αποσυρθεί η μήνυση από όλες τις διαδικασίες, αλλά αυτά τα γεγονότα έπρεπε να γίνουν για να προλάβουμε τα θέματα που μπορούν να συμβούν στις εκλογές. Δεν γίνεται να ερμηνεύει ο πρόεδρος της ΕΠΟ κατά το δοκούν, θα υπάρξει μαγείρεμα εάν συμβεί αυτό».

Για το σημερινό αποτέλεσμα: «Δεν το περίμενα τόσο οριακό. Αν γινόταν πιο γρήγορα η αυτόφωρη διαδικασία, θα ψηφίζαμε κι εμείς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τους 85 ψήφους. Υπάρχουν άνθρωπου που θέλουν να δουν αλλιώς το ποδόσφαιρο και υπό άλλες συνθήκες. Πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνας για να αποκατασταθεί η τάξη και να δούμε ένα άλλο ποδόσφαιρο».

Για τον Γκιρτζίκη: «Δεν έχει μέλλον στο ποδόσφαιρο ο Γκιρτζίκης. Ωστόσο, όταν γίνεται ανοικτή ψηφοφορία υπάρχει φόβος για αντίποινα. Εμείς σαν Ένωση είμαστε κυνηγημένοι, από την αρχή, ενώ άλλες Ενώσεις είναι ιδιαίτερα ευνοημένες. Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα καταλάβουν όλοι, δεν γίνεται να είναι αντίπαλες οι Ενώσεις, πρέπει να δρουν όλες μαζί. Πρέπει να δούμε τα πράγματα λίγο πιο ψύχραιμα».

πηγή: sport-fm.gr