Αναγέννηση Άρτας: Τραυματίστηκε ο Τσελάς

Άτυχος στάθηκε ο Νίκος Τσελάς στην προετοιμασία της Αναγέννησης Άρτας αφού υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο  και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων τουλάχιστον ένα μήνα και στη συνέχεια θα χρειαστεί επίσης ένα εύλογο διάστημα αρκετών ημερών προσαρμογής για να επανέρθει στα αγωνιστικά του καθήκοντα.

Αναλυτικά: 

Η ατυχία χτύπησε την ομάδα μας με το σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Τσελά κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, όπου υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο και σήμερα το πρωί με τη συνοδεία του Γενικού αρχηγού μας κ. Θεόδωρου Σαλαμούρα, έκανε εισαγωγή στο Νοσοκομείο Άρτας και άμεση χειρουργική επέμβαση.
Ο ποδοσφαιριστής μας θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων τουλάχιστον ένα μήνα και στη συνέχεια θα χρειαστεί επίσης ένα εύλογο διάστημα αρκετών ημερών προσαρμογής για να επανέρθει στα αγωνιστικά του καθήκοντα.
Η Αναγέννηση Άρτας, σύσσωμη, εύχεται στο Νίκο Τσελά γρήγορη ανάρρωση, με υπομονή και κουράγιο, για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.
Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της ορθοπεδικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας και ειδικότερα τον ιατρό κ Γιώργο Μαντέλο για την άμεση επέμβαση και το χειρουργείο που έκανε για την αποκατάσταση του τραύματος του ποδοσφαιριστή μας.