Από τον Πανλευκάδιο στον Ατρόμητο Αθηνών!

Ο 14χρονος Τσιάβος Γρηγόρης είναι πλέον αθλητής των τμημάτων υποδομής του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Πανλευκάδιου.

Αναλυτικά:

Με μεγάλη μας χαρά ενημερώνουμε το φίλαθλο κόσμο, ότι ο αθλητής του παιδικού τμήματος του συλλόγου μας Τσιάβος Γρηγόρης (14χρ.), από τις 16/01/2017 είναι πλέον αθλητής των τμημάτων υποδομής του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ!

Στην αξιολόγηση νέων ποδοσφαιριστών που έκανε ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ στις 29/12/2016, ο Γρηγόρης άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις και συμφωνήθηκε άμεσα, στις αρχές του 2017, να τον ξαναδούν.

Αφού λοιπόν όλα πήγαν καλά, συμφώνησαν και οι γονείς του, ο Γρηγόρης μας είναι πλέον κάτοικος Αθηνών, είναι πλέον αθλητής του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ!

Στον τελευταίο αγώνα με τον Α.Ο.Ν. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014 ο σύλλογός μας και οι συμπαίχτες του τον αποχαιρέτησαν δίνοντας του μια φανέλα υπογεγραμμένη απ’ όλα τα παιδιά!

Αυτή η πολύ μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο μας, μας γεμίζει υπερηφάνεια και μας υποχρεώνει να δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ, μιας και φαίνεται ότι η δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια αρχίζει να αποδίδει καρπούς!

Γρηγόρη σου ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία, υγεία και πολλές επιτυχίες στο ποδόσφαιρο, αλλά και στη ζωή σου!