Στο Δημόσιο ΙΕΚ Ιωαννίνων ο Ολυμπιονίκης κωπηλάτης Γιάννης Τσίλης

Στις εγκαταστάσεις του Δημοσίου ΙΕΚ Ιωαννίνων βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Γιαννιώτης Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Γιάννης Τσίλης, μετά από επίσημη πρόσκληση της Διεύθυνσης του ΙΕΚ, προκειμένου να τιμηθεί για την προσφορά του στον αθλητισμό της χώρας μας, αλλά και να συνεισφέρει στην εκπαιδευτική διαδικασία, αποδεικνύοντας με περίτρανο τρόπο, ότι αθλητισμός και εκπαίδευση, αποτελούν δύο πλευρές του ίδιου κοινωνικού «νομίσματος».

2 (3)

Οι εκπαιδευόμενοι των τμημάτων «Προπονητής Αθλημάτων» και «Δημοσιογραφίας», είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία εκπαιδευτική συνάντηση με θέμα «συνέντευξη από ειδικό», την οποία συντόνισε η εκπαιδεύτρια του ΙΕΚ και γνωστή δημοσιογράφος κ. Βίβιαν Στασινού. Ο Ολυμπιονίκης μας, απάντησε σε πληθώρα ερωτήσεων, τις οποίες είχαν διαμορφώσει οι εκπαιδευόμενοι, ενώ τον ρωτούσαν οι ίδιοι προσωπικά για θέματα από διάφορους επιστημονικούς τομείς όπως της ψυχολογίας, της διατροφής και του αθλητισμού.

3 (1)

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ κ. Αλεξίου Μιχάλης, ευχαρίστησε τον Ολυμπιονίκη με ένα συμβολικό δώρο, ένα βιβλίο, στο οποίο παρουσιάζεται ένα πανόραμα του αθλητισμού στην αρχαία Ήπειρο, καθώς και η καθοριστική συμβολή των Ηπειρωτών ευεργετών στην αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

4

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, εντύπωση προκάλεσε σε όλους η ψυχική ηρεμία, η μετριοφροσύνη, η θετική αύρα και η ηγετική του φυσιογνωμία, με την οποία κέρδισε όλους τους παρευρισκόμενους μέσα στο αμφιθέατρο, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες εκπαιδευτικής διαπαιδαγώγησης, ενώ όλοι του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στους επόμενους στόχους του.