Μ. Τσίρκοβιτς: «Ήταν πολύ χρήσιμο το φιλικό με τον Εθνικό Φιλιππιάδας»

ΤΣΙΡΚΟΒΙΤΣ: Δεν περίμενα τόση… πολεμική διάθεση απ’ την αντίπαλη ομάδα…

Στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου, με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, το οποίο ως γνωστόν έληξε 0-1 υπέρ των φιλοξενουμένων και κύριο χαρακτηριστικό του ήταν η ένταση και τα νεύρα, αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε στο “epithesi.gr”, ο προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης Μίκυ Τσίρκοβιτς, τονίζοντας ευθύς εξ αρχής, πως ήταν χρήσιμο, για να βγουν συμπεράσματα, σε σχέση με την πορεία της ομάδας και το πως πρέπει να αντιμετωπίζουν όλα τα παιχνίδια, οι ποδοσφαιριστές του.

“Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί ο συνάδελφος, κατέβασε την ομάδα του, με… πολεμική διάθεση”, είπε ο κ. Τσίρκοβιτς και συμπλήρωσε πως “αν και τέτοια η διάθεση των αντιπάλων, για μένα ήταν χρήσιμο, μιας και στο πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσουμε τέτοιες ομάδες, οι οποίες θα παίζουν πολύ σκληρά και θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά και σε τέτοιο παιχνίδι”.

“Ήταν απαράδεκτα τα νεύρα κάποιων ποδοσφαιριστών μου”, είπε στην συνέχεια και έδειξε ότι εννοεί παλιότερη δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία όποιος ποδοσφαιριστής, δεν τηρεί τα όσα λέγονται και γίνονται στις προπονήσεις και θα πρέπει να γίνονται σε κάθε αγώνα, δεν έχει θέση στην ενδεκάδα.

Να σημειωθεί πως ο κ. Τσίρκοβιτς, δεν… μάσησε, όταν είδε βασικούς παίχτες να παίζουν με νεύρα και να μην αποδίδουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν και πρέπει να παίζουν με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Αντικατέστησε, όταν είδε νεύρα και αντιαθλητικές επιλογές τους Λώτα, Μποτονάκη και τον Γούλα.

“Όλα τα φιλικά, είναι χρήσιμα”, είπε ο κ. Τσίρκοβιτς και συμπλήρωσε ότι “θα πρέπει να περιμένουμε κάθε είδους παιχνιδιού απ’ τους αντιπάλους και να είμαστε προετοιμασμένοι”.

πηγή: epithesi.gr